Skrota "hälsoscheman" i Kalmar

Vi vill att Kalmar Kommun skrotar de befintliga "hälsoscheman" och ge sina anställda inom äldreomsorgen en bättre återhämtning och arbetsmiljö. Vi vill att natten ska få tillbaka sina 10 timmar pass för att skapa en bättre återhämtning över hela dygnet. Detta ger även nattpersonalen en chans till att få ta del av heltidsresan. Öka grundbemanningen under dag/kväll för att kunna ge personal heltid utan att det ska påverka återhämtningen. En bättre återhämtning för personalen ökar även kvaliteten på vården för omsorgstagaren då en välmående personal har mer energi att kunna ge våra äldre det extra guldkornet i vardagen. 

*Öka nattpersonalens pass till 10 timmar

*Öka grundbemanningen för dag-/kvällspersonal

Vi kräver att äldreomsorgens personal ska kunna få hållbara scheman så även dem kan få tid till ett familjeliv/fritid/återhämtning. 


Undersköterskor i Kalmar    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Undersköterskor i Kalmar överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...