Här är där man är - Permanent uppehållstillstånd till de som är i Sverige!

Kommentarer

#1601

Jag skriver under pga har sett många av mina kompisar som fick begränsad upphållstånd, och detta gör de mkt oroliga samt vissa många av de som kämpar att får permanent uppehållstillstånd, utan att man måste kämpa för sitt liv istället, dessa som ni försöker på att anpassa alla nya asylsökande kmr aldrig eller tar långa tider till mesta av de pga de vaknar varje morgon med oro att de ska inte får stanna kvar kvar i landet. Vissa en del som har läst färdigt på universitetet och vill lära sig språket och jobba med yrken som han utbildats färdig på sig, men de släpper allt och börja jobba på vilken yrke som helst för att får permanent uppehållstillstånd istället för sina önskan yrke. Jag tycker att ni planerar mkt för att anpassa många på denna samhället och ni lyckas på nåt sätt, men jag lovar ni kan lyckas mer å mer om ni låta de släppa stressen och låta de kämpa mer med deras plan och de får tar ett stig fram till den samhället, så länge man bli lungt och har Inge problem då kan man klara och lösa massa svårigheter själv. Ni ska veta att det inte lätt att man flytta till ett land, det väldigt svårt och en av de svårigheter att man bli osäker att ska stanna kvar eller ej. Jag haft samma situation innan jag kommit till Sverige drf jag skriver under, och jag vill vissa och sprida deras känslor På vad de tycker och på vad jag tycker självklart. Ni kan underlätta mkt med att ge eller begränsa ej uppehållstillståndtid så de får mer ro och bli säkera att de får kämpa och Skinner i landet.tack

Mustafa Abdulaziz Hagos (Göteborg , )

#1602

Hej!
Jag skriver under på grund av jag känner att det finns många som mig som kom 2015 och fick tillfälligt uppehållstillstånd och nu fortsätter de deras framtid vilken har byggts när vi anländade hit. Jag läser Ekonomprogrammet vid Mittuniversitet i Östersund första året, och flera av mina klasskamrater har börjat jobba ett jobb inom ekonom område såsom banker (Swedbank) och det här fick jag inte på grund av jag har tillfälligt uppehållstillstånd som kvävs för många jobb. även jag fick en gång svårighet att anmäla mig till kursen på grund av mitt uppehållstillstånds tid går snart ut och universitet sa att du får inte anmäla till kursen tills du betalar kursavgift (mycket pengar), tack för det har jag förlängt mitt uppehållstillstånd och fick ett nytt (2år till alltså tillfälligt) och fick det snabbt då fick jag bevis till International Relations Office hos Miun ock kunde registrera mig. Jag fick lite stress och kunde inte koncentrera mig mycket på studier för att det är min framtids dröm att plugga i Sverige och få vara en individ som bidrar Svergis ekonomi och samhälle.
Tack så mycket för allt.
PS: just nu läser jag till sista tenta (Nationalekonomi) på torsdag för fösta året :) hiiip hiip huura

Mhd Osama Alah Rashi (Östersund, )

#1604

Jag skriver under på grund av att jag lider av den orättvisa lagen. Jag kom till Sverige i 20 October 2015 tillsammans med min fru. Det menar att vi hade kommit innan den nya lagen om uppehållstillstånd stiftade. Efter ungefär tre år av stressig väntan, fick vi tidsbegränsad uppehållstillstånd som flyktingar på grund av att vi inte hade något barn!!!! Det är första besvikelse i våra liv I Sverige. Förresten, vi fick vårt första barn en vecka efter uppehållstillstånds beslut!
Vi har bestämt oss att klara alla svenska kurser innan det etablerings planet går ut. Nu har jag klarat SVA3, engelska 6 och samhällskunskap 1b och uppfyllt alla behörighet till min dröm utbildning, sjuksköterska program på universitet. Men jag kommer att förlora den här chansen på grund av att jag måste hitta jobb för att kunna få permanent uppehållstillstånd. Vilken innebär att jag blir otroligt besviken på grund av denna tillfällig lag. Jag har förlorat livets smak. Jag blir en människa utan något mål i livet. Det finns tusentals människor som oss. Därför skriver jag under den här namninsamling. Jag hoppas att de som har makt räddar oss och gör något gott för Sverige genom att stifta en ny lag som ger rätt till permanent uppehållstillstånd.
Tack i förhand!

Abdulkarim Alalloush (Lagastigsgatan 47A , )

#1607

Ja jag lägger min signatur

Ali Altamimi (Göteborg, )

#1608

Jag skriver under eftersom jag har varit i Sverige 10 år och inte fått uppehållstillstånd.

Shahad Alfartoosi (Helsingborg, )

#1613

Alla måste ha permanent uppehållstillstånd för att kan liva tryggt

Amar Zakarya (Tomelilla , )

#1614

Lagen är orättvis mot flyktingar2015

Amjad Alabdullah (Västerås , )

#1616

I want permanent residence to obtain financial and moral stability

Hasan Samara (Grums, )

#1624

بسبب حصولي على الاقامة المؤقتة ظلماً أتيت انا وزوجي الى السويد بتاريخ ٣١.١٠.٢٠١٥وبعد مرور سنة حصلنا على الاقامة المؤقتة ظلمً واسري علينا قرار ٢٤ نوفمبر بالرفم مجيئنا قبل هذا القرار ورغم الانتظار والتعب النفسي الذي مرينا به وفي تلك المدة التي نطرنا بها رزقنا بطفل ب عام ٢٠١٦ وعو الان لديه ٤ سنوات بسبب هذا القرار الظالم حُرم ابني من الحصول على الجنسية وكل الاطفال الذين من مواليده حصلو عليها
الان ابني لايملك اي اثباتات لايملك جواز من البلد الام ولا حتى من المملكة السويدية انا وطفلي لايمكننا السفر خارج السويد بسبب هذا الشيءولايمكننا الحصول لا جواز او أثباتات من الدولة الام او السفارة السورية بسبب ان زوجي مطلوب للنظام الفاسد

Esraa Jarida (Markaryd, )

#1628

Är 2015

Jaber Alakraa (Stockholm , )

#1630

Jag fick tillfälligt uppehållstillstånd

Abdullatif Aziza (Stockholm , )

#1631

För att få en naturlig rätt som person slutförde jag mina studier här i Sverige och arbetsgivare använde inte människor för permanent bosättning

Farkhazad Hajji (Skövde, )

#1633

Jag känner mig orolig för min skull och för min familjs framtid, och jag har levt denna ångest i fem år.Jag hoppas bli av med denna spänning och leva ett normalt liv.
Tack.

Najwa Sawadh (Falkenberg, )

#1637

Jag har permanent uppehållstillstånd o snart kommer att bli svensk medborgare men jag tänker på de som får tillfället uppehållstillstånd varför de får det varför de måste tänka bara hur de ska jobba för att få permanent uppehållstillstånd de måste få tid tills att de klara sig i Sverige
Jag hoppas att alla livar som de vill.

Mohamad Alsaide (Göteborg , )

#1639

Svenska partier har börjat diskutera den nya permanenta invandringspolitiken för att se till att Sverige får en hållbar invandringslag.
Vi som har anlänt till Sverige under de senaste åren och beviljats tillfälligt uppehållstillstånd, vill ge vårt stöd till er angående era förslag till en hållbar invandringslag och vi uppskattar ert arbete för att genomföra denna lag.
Vi inser att vi kanske inte har rätt att kräva att denna lag ändras eller åsidosätts för vår skull, men samtidigt tycker vi att de förslag som framförts kommer att hindra integrationsprocessen i Sverige och vi upplever den dessutom som orättvis mot oss .
Vi föreslår därför att ni fortsätter att diskutera denna lag och inför den för alla som anländer till Sverige sedan denna lag antagits, förutsatt att de som har giltigt uppehållstillstånd i Sverige undantas från denna lag .
En ny och parallell lag föreslås för att hantera vår status på ett sätt som passar den svenska invandringspolitiken och som ändrar villkoren, så att vi kan få våra tillfälliga uppehållstillstånd omvandlade till permanenta uppehållstillstånd och kan bli fullvärdiga medborgare i det svenska samhället, oavsett om omvandlingen sker på grund av arbete, studier, sjukdom eller dylikt.
Vi har nyligen kommit till Sverige. Situationen i våra tidigare länder blir sämre dag för dag. Våra barn har vuxit upp här, lärt sig svenska i skolan och blivit en del av den svenska kultur med dess värden och normer. Många av oss har integrerats i det svenska samhället, många behärskar det svenska språket, många arbetar inom viktiga sektorer som hälsovård och transportnäring och bidrar till vårt lands ekonomi, många studerar vid svenska universitet.
De flesta av oss har börjat integreras i det svenska samhället och deltar nu i arbetet att utveckla detta och stödja den nationella ekonomin. Vi har blivit en viktig och väl fungerade del i Sverige.
Vi och våra barn lever emellertid fortfarande i osäkerhet och lider av oro och stress, eftersom vi endast har tillfälliga uppehållstillstånd. Vi hoppas därför att ni kommer att ge oss möjlighet att bli fullvärdiga medlemmar av det svenska samhället genom att inte omfattas av den nya lagen och hoppas att ni föreslå en ny lag som underlättar processen att omvandla våra tillfälliga uppehållstillstånd till permanenta uppehållstånd i Sverige.Det är också viktigt att påminnas att många av oss har kommit till Sverige före den 2015-11-24 .
Slutligen värdesätter vi ert outtröttliga arbete med att utveckla och ta hand om olika områden i Sverige, och vi hoppas att ni kommer att hitta en "rättvis lösning "som garanterar oss ett bra liv i vårt gemensamma land.

M.v.h

Mohamad Abdul Hamid (Mariestad , )

#1641

Jag skriver under på grund av att förnya mitt uppehålstillstånd till permanent

Dima Alsayed (Karlshamn, )

#1642

Svenska partier har börjat diskutera den nya permanenta invandringspolitiken för att se till att Sverige får en hållbar invandringslag.
Vi som har anlänt till Sverige under de senaste åren och beviljats tillfälligt uppehållstillstånd, vill ge vårt stöd till er angående era förslag till en hållbar invandringslag och vi uppskattar ert arbete för att genomföra denna lag.
Vi inser att vi kanske inte har rätt att kräva att denna lag ändras eller åsidosätts för vår skull, men samtidigt tycker vi att de förslag som framförts kommer att hindra integrationsprocessen i Sverige och vi upplever den dessutom som orättvis mot oss .
Vi föreslår därför att ni fortsätter att diskutera denna lag och inför den för alla som anländer till Sverige sedan denna lag antagits, förutsatt att de som har giltigt uppehållstillstånd i Sverige undantas från denna lag .
En ny och parallell lag föreslås för att hantera vår status på ett sätt som passar den svenska invandringspolitiken och som ändrar villkoren, så att vi kan få våra tillfälliga uppehållstillstånd omvandlade till permanenta uppehållstillstånd och kan bli fullvärdiga medborgare i det svenska samhället, oavsett om omvandlingen sker på grund av arbete, studier, sjukdom eller dylikt.
Vi har nyligen kommit till Sverige. Situationen i våra tidigare länder blir sämre dag för dag. Våra barn har vuxit upp här, lärt sig svenska i skolan och blivit en del av den svenska kultur med dess värden och normer. Många av oss har integrerats i det svenska samhället, många behärskar det svenska språket, många arbetar inom viktiga sektorer som hälsovård och transportnäring och bidrar till vårt lands ekonomi, många studerar vid svenska universitet.
De flesta av oss har börjat integreras i det svenska samhället och deltar nu i arbetet att utveckla detta och stödja den nationella ekonomin. Vi har blivit en viktig och väl fungerade del i Sverige.
Vi och våra barn lever emellertid fortfarande i osäkerhet och lider av oro och stress, eftersom vi endast har tillfälliga uppehållstillstånd. Vi hoppas därför att ni kommer att ge oss möjlighet att bli fullvärdiga medlemmar av det svenska samhället genom att inte omfattas av den nya lagen och hoppas att ni föreslå en ny lag som underlättar processen att omvandla våra tillfälliga uppehållstillstånd till permanenta uppehållstånd i Sverige.Det är också viktigt att påminnas att många av oss har kommit till Sverige före den 2015-11-24 .
Slutligen värdesätter vi ert outtröttliga arbete med att utveckla och ta hand om olika områden i Sverige, och vi hoppas att ni kommer att hitta en "rättvis lösning "som garanterar oss ett bra liv i vårt gemensamma land.

M.v.h

Nivin Karaf (Mariestad , )

#1643

Jag kom till Sverige 2015/8/17

Khaled Alkeda (Ronneby , )

#1644

Jag så ledsen och hoppas att vi bli av med det

Abdullah Durmosh (Lidköping, )

#1645

Jag skriver under på grund av att förnya mitt uuppehållstillstånd till permanent.

Dima Alsayed (Karlshamn, )

#1646

Jag behandlas dåligt av Migrationsverket och dess beslut mot mina lagliga och mänskliga rättigheter och jag lider mycket av Migrationsverket beslut

Shadi Almassri (Stockholm , )

#1648

Sverige måste ändra migrationspolitik

yaser samer (Umeå, )

#1649

Sedan 2014

Tariq Zawak (Stockholm , )

#1651

Jag kom till Sverige 2015 och den här lagen fanns inte och det är orättvist att tillämpa den i mitt fall.

Alaa Al shbat (Oxelösund, )

#1655

Because i am and two of my kids "one of them born in sweden" have temporary Residence and my husband and my daughter has permenant so i am so scared if the igration dose not renew for me the Residence ship so i will be far from my family which is disaster for me and my kids

Hala Ehmaid (Munkedal , )

#1656

Vi är inte bara siffror i Sverige som har kommit för att plocka pengar vi är Krig hjältare som kommit från Syrien till Sverige genom havet
Vi har förlorat alt vi hade innan vi kom hit och när vi kom hit vi lärde oss och integrera i Svensk samhälle och lärde oss ett helt nytt språk och gick i Svenska högskolan , jobbat som allra andra och betalar skatt och även skapat ett nytt liv med barn och familj och goda vänner, så jag vet inte varför inget tittar på den har andra sidan av sedel.
Vi är hjältare som måste ha våra Hero medel 🌟

Rema Mahmoud (Halmstad, )

#1657

Jag undertecknar detta frågeformulär eftersom jag och min familj fick tillfälligt uppehåll, eftersom det påverkade oss avsevärt, även om vi kom till Sverige före beslutet om beslut om tillfällig uppehåll, utöver att det påverkade oss eftersom vi inte kan resa eftersom vi inte fick ett tillfälligt pass (eftersom det endast ges till ägare Permanent bostad) Det kommer också att påverka vårt förvärv av svenskt medborgarskap, eftersom vi slutför fem år i år (2020) sedan vi kom till Sverige! Eftersom vi har fått en förlängning av en tillfällig vistelse, betyder det också att vi måste vänta ytterligare två år för att kunna ansöka om medborgarskap. Slutligen skulle jag vilja notera att beslutet om tillfälligt hemvist har orättat många studenter, de tvingades lämna skolan för att arbeta med ett permanent kontrakt för att uppfylla ett av villkoren för permanent uppehåll som gör det möjligt för dem att få dem. Jag hoppas att vår ansökan kommer att beaktas och omprövas beslut och villkor för permanent bosättning. Tack

Ghaithaa Khoulani (Göteborg, )

#1659

Jag är 2015.
Jag är Abdullah som kommer från Syrien från helvetet av krig och diktatur, mitt liv här i fem år är ångest och brist på fokus, jag försöker på alla sätt uppfylla kraven från migrationsverket för att få permanent uppehålltillstånd, men deras villkor är oförmögna att få permanent uppehåll.
Jag hoppas att beslutsfattarna i Sverige ska stoppa vårt lidande, vi vill ha ett lugnt liv utan bekymmer och rädsla för morgondagen.

Abd Allah Obead (Sundsvall, )

#1663

Jag har tillfället uppehållstillstånd o jag kommer till Sverige i 2015/08/22
Just nu jag förstår inte varför jag fick tillfället uppehållstillstånd sedan jag studerade undersköterska på hel tid o fick ett jobb på kontoret hos en taxibolag med fast jobb men migrationsverket beslutade att lönet måste vara 29300kr för att jag jobbar på kontor,
Jag förstår de men får migrationsverket hitta hur mycket presenter av de som kom innan oss till Sverige o de får den löner 29300kr alla de jag känner skrattar när de vet att migrationsverket har avbryt min ansöka o mina kompisar har permanent uppehållstillstånd o de önskar att hitta jobb för 22000kr inte mer bara hitta jobb men hur,
Jag vet inte vad kan man säga då

Eiman Alshikh (Göteborg , )

#1667

För att få ett permanent bosättningsbeslut

Ola A k Ghannam (vetlanda, )

#1668

Hej! Ge alla permanent uppehållstillstånd, för att Sverige behöver unga människor för att landet fortsätter leva. Sverige befolkning är på väg att utrotas och om ni inte ser det så är ni blinda då.

Fahad Abo Salem (Härnösand, )

#1670

Efter som jag är trott för ditt boslut
Tack
Mvh
Sheren

Sheren Algalali (Goteborg, )

#1676

Jag skriver under på grund av jag också vänta 7 år i Sverige utan uppehållstillstånd

Iman itani (Stockholm, )

#1677

Jag vill permanent uppehållstillstånd

Rehab Al-Khalidy (ENKÖPING, )

#1680

Vi är en familj med två barn. Jag jobbade en vikare på Piteåsjukhuset som tandtekniker men jag slutade för att jag måste ha en fast jobb kontrakt. Det påverkar mitt liv och mina barn liv också.

Yousra Rm (Piteå, )

#1684

Jag behöver medborgarskap

Fatma Ibrahim (Hyltebruk , )

#1685

We run away to for freedom , then we find out that we still slaves for office of migration in Sweden .
Freedom !!!!?

Ruben Alkhalil (Frösön, )

#1687

Jag vill att alla få stanna.

Ahmad Jamal Popal (Gävle, )

#1693

Jag skriver under på grund av tillfällig uppehållstillstånd. Jag kräver permanent upphållstillstånd

Hilana Taloustan (Trollhättan, )

#1696

Orättvisa inträffade för mig eftersom jag inte är intresserad av att fullfölja mina studier och jobba heltid och en mycket bra lön, men jag har inte ett gymnasieexamen och Immigrationsverket beviljar inte permanent uppehåll till dem som inte har ett gymnasieexamen och de är under tjugofem års ålder

Ebaa Mirou (Gislaved, )

#1699

Jag skriver under som alla världen skriver under, vi vill ha permanent uppehållstillstånd, så våra förutsättningar kommer att förbättras.
Tack

Sami Alshaban (Östersund , )

#1700

Vi har barn födda i Sverige, vi arbetar, vi betalar skatter, vi har lägenheter, vi känner oss trötta och oroar oss alltid för att vi behöver permanent.

Abd alkarem Saksak (Göteborg , )

#1701

Jag måste känna mig bekväm och inte tänka på det dåliga

Fadi Bassmaji (Jönköping , )

#1702

Tillfälligt uppehåll Du har gjort mig orolig, stabilitet har blivit en dröm som vi inte kan förverkliga. Nu behöver vi den svenska statens sympati mycket tydligt

Baraa Jrida (Bromölla, )

#1707

Jag har bott i Sverige i fem år och den tillfälliga bosättningen är mycket orättvis. Vi behöver en möjlighet att leva ett anständigt liv och få medborgarskap i ett säkert land. Vi känner oss här i säkerhet. Vi vill inte återvända till Syrien i krig. Jag känner rädsla när jag överväger att återvända till Syrien.

Rahaf alabo (Arvika, )

#1712

Genom att skriva under godkänner jag att JAG ÄR 2015 överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan

Saif Yassin (Eskilstuna , )

#1714

Vi är den gruppen som lyder av riskdagens beslut om att införa tillfälliga uppehållstillstånd. Nuförtiden lever vi med ångest, instabilitet, rädsla för att inte få fortsätta leva i Sverige på grund av lagen om tillfälliga uppehållstillstånd och fler andra faktorer. Trotta att vi hela tiden letar efter jobb, lyckades vi tyvärr inte hitta som passar migrationsverkets krav på fastanställningen. Detta leder och kommer att ledatill en stor förändring av våra drömmar och vårt. En stor del av oss tvingas flytta mellan kommunerna för att förfölja jobbmöjligheterna vilket påverkar våra familjer på ett negativt sätt efterkom barnen måste bytta skolorna och förlora sina kompisar och så vidare.
En stor del av oss har börjat läsa på universitet för att förbättra sina jobb möjligheter och få bättre chanser för att komma in i den svenska arbetsmarknaden. En annan del av oss som haren utländsk kandidatexamen fick inte jobba med sin tidigare profession eftersom det tar lång tid för att validera deras betyg och komplettera dem. Jag till exempel har ett lärarexamen i Engelska från Mosul universitet i Irak men jag var tvungen att jobba som bärare i en andra hand butik , inom transport, butiksmedarbetare och truckförare istället av att fortsätt studera till att få lärareexamen i Sverige. Eftersom det är allmänt känt att de jobb kanske ska mig en kortare väg för att få ett fast jobb fast men jag fick inte fortsätta i alla mina jobb för att jag saknar utbildning för en lärare examen. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra om jag studerar för att få examen kan jag inte få jobb, om jag jobbar finns det så finns det lågt möjlighet att få fast anställning. Trots detta är jag rädd att få avslag i min ansökan för att förlänga mitt uppehållstånd innan jag når målet med fast anställningen.
En majoritet av de som kom hit året 2015 har gift sig här i Sverige och fick barn eller fick ett nytt barn här efter att ha återförenats med sina familjer. Dessa barn som vet ingenting om deras hemland, har kommit in i svenska förskolor och skolor samt börjat sitt liv här i Sveriges trygghet är utvisningshotade om dess tillfälliga uppehållstillstånd inte blir permanenta.
Allt detta är enkel bild av vår verklighet som flyktingar i gruppen flyktingar 2015.De flesta av oss integrerade sig och blev en del av det svenska samhället,har kommit fram i sin utbildning samt partar flytande svenska. Trots detta hotas vi att vi hots vi att våra uppehållstillstånd inte ska förlängas.

Adil Shakir (Fagersta , )

#1715

Alla har rätt att få permanent uppehållstillstånd att ha bättre liv bättre jobb mindre stress utan att tänka på sina framtiden och hur ska det vara med tillfället uppehållstillstånd snälla hjälpa dem.

Se Kais (Norrköping , )

#1723

Jag skriver under på grund av att jag tror att det finns många som förtjänar att få permanent uppehållstillstånd. Alla människor är lika värda och alla kommer hit med olika anledningar men det ändå orättvist att olika folkgrupper som kommer med samma anledningar inte få permanent eftersom det finns många som kom med samma anledningarna till Sverige innan och fick permanent dessutom så är det många kvalificerade ungdomar som kommer hit och förtjänar ett permanent uppehållstillstånd och kan bidra till att samhället eller landet blir bättre!

Badrie Haffar (Kalmar, )

#1724

Jag ich min family jan inte återvända syrien

Manar Alibrahem (Hagfors, )

#1726

Hej, jag heter Jehad. Jag bor nu i Falkenberg och min familj bor också här och de har permanent uppehåll. Mina systrar har svenska nationaliteter. Jag brukade arbeta för Lerina och jag blev sparken från en månad av Corona-skäl. Jag var tvungen att få ett permanent kontrakt och blev avskedad. Jag hoppas på hjälp.

Jehad Alsoukhni (Falkenberg, )

#1731

Jag kommer till Sverige i 2012 och jag har inte Permanent jag har två barn bor i Sverige och två barn gammal 12&11 år
Jag statlos kommer fran West banken
Tack for helpen

Rami Abdoh (Långshyttan , )

#1745

Jag trivs i Sverige, jag tänker alltid på upphållstånd , och jag tror att permanent vistelse är början på min framtid i Sverige.Mvh Mohammad

Mohammad Alsattouf (Jönköping , )

#1746

Hej !
När jag kommer till Sverige sedan 4 år i 14/10/2015 jag var döv och gjorde jag operation i 26/12/2017 numera lyssnar jag 80 % jag klar SFI och svenska 2 och jobbar jag som vikariat i hemtjänst .jag behöver att få permanent uppehållstillstånd för att försätta live i Sverige .när jag kommer till Sverige det var permanent uppehållstillstånd och jag kommer innan 24/11/2015 så jag vet inte varför fick jag uppehållstillstånd bara 13 månader jag hoppas att ni hjälpa oss .
Mvh

Abdelsalam Alabdulrazak (Hällefors , )

#1753

Jag är en av de som drabbats av dessa beslut eftersom jag har varit i Sverige sedan 2014 nu och jag får bara en väntetid på ett år även om jag är stabil och talar svenska och arbetar i ett stort svenskt företag och jag har mitt eget hem och jag har två barn födda i Sverige och går i förskolan

Husam Al-rifai (Malmö, )

#1757

Jag bor i Sverige i fem år och mitt barn föddes här och vi känner att vi inte har någon framtid för vårt barn

Rozeen Alkhoury (Sävsjö , )

#1758

Jag är 2015 och kan fortforande sluta på att hur ska livet vara för mig här i sverige. Jag har ingen chans att gotta mig på livet utom att tänka på hir jag skulle få permanent upphållsstillstånd.

Alaa Alhorani (Eskilstuna , )

#1765

Jag har ganska mycket av det jag vill säga, men verkligen är de utsatta människorna i landet öde och känner instabilitet även i ett hemland som de trodde var ett exempel för världens hemland med idealism och mänskliga rättigheter.
Som Sverige alltid har fattat beslut för att följa världens exempel, men jag såg den här gången att Sverige kritiserade bakom fel och orättvis politik.
Jag vet inte vad som kommer att hända med mig imorgon .. Jag är en av de människor som förtjänar beslutet om permanent uppehållstillstånd, men jag vet inte vad som kommer att hända .. Jag vet inte vad som kommer att hända imorgon men mitt hjärta kommer att förbli lojalt mot Sverige och kärlek till Sverige och folket i Sverige och jag kommer att vara stolt över att jag ska få Svenskt medborgarskap en dag ...
Jag har mycket och mycket att säga men jag kommer att förkorta det. Villkoren för att få ett begränsat uppehållstillstånd gör att personen som utnyttjas eller är en handelsvara eller han måste vara under stort tryck och stort ansvar, särskilt för studenter som har ett svårt liv i allt jag ser att den här saken inte överensstämmer med Sveriges politik som beskrivs som det mest underbara landet i Världen känner jag fortfarande att att namnet Sverige betyder lycka, men dessa beslut innebär att en person tappar stabilitet och går på en väg som inte vet vad de är i slutändan, för jag känner att jag var fäst vid en elsladd, kanske någon kommer att släppa mig och slutföra mitt liv. Kanske kommer jag att bli elektrisk och dö
Dessutom ser jag detta som orättvist, som jag är och jag har många som verkligen förtjänar beslutet att få ett obegränsat uppehållstillstånd. Men jag hoppas invandrarnas barmhärtighet och medkänsla. Det nya bostadsbeslutet är orättvist och jag hoppas kunna mäta denna fråga för alla som läser mina ord att sätta dig själv helt på min plats eftersom det verkligen kan vara du som skriver denna kommentar och jag är domaren som läser din kommentar att det bara är en skillnad på plats.
Khatib
0721812496
Hälsningar, jag är den som vet allt om svenska seder och traditioner. Han kämpade mycket för att hålla sitt namn rent och betala alla avgifter. Med vänlig hälsning är jag en person som talar flytande svenska och flytande på olika språk. Han blev svensk med ett uppehållstillstånd som löper ut när som helst.
Detta är signaturen för tusentals utlandsstationerade som har fel uppehållstillstånd, inte bara min underskrift

Abd Khatib (Stockholm, )

#1766

Jag skriver under på grund av att tillfällig uppehåll är ett mörker för dem som kom före beslutet och beslutade med retroaktiv verkan

Anas Alhdawi (Varberg , )

#1769

Jag har bott i Sverige sedan 2015 och har fått tillfälligt uppehåll. Jag studerade och började arbeta, men för mina omständigheter fick jag ett jobb med statligt stöd. Jag har mycket hopp och orsakade inte något negativt i Sverige och på jobbet fick jag en skada och ändå arbetar jag så långt. Jag tror att lagen var orättvis mot de människor som kom från Syrien 2015. Jag tror att Sverige har rättvisa och jämlikhet och jag vill se det med mina egna ögon. Jag tycker att lagen är orättvis eftersom det är svårt för mig att få ett fast jobb efter min skada i Sverige och nu förlorade jag jobbet på grund av Corona och min rädsla för att jag alltid kommer att utvisas och att människor på grund av kriget samma år fick permanent uppehåll. Observera att han inte tog min situation på allvar från krig. Jag hoppas att lagstiftaren seriöst överväger detta stora problem för mig själv och många. Jag har högre utbildning i ekonomi. Jag studerade att det finns Maslows pyramid för människan. Det mänskliga behovet av säkerhet kommer som en grund, sedan efter säkerheten börjar människan produktion och behovet av arbete. Utan att en person känner sig säker och känner sig orättvis kommer han inte att utvecklas i studier och arbete. Det är en stor sak, humanitär och ekonomisk för Sverige. Jag tror att det är ett misstag att slösa bort år av rädsla och orättvisa. Länder fortsätter med sin mänsklighet och rättvisa, och Sverige tror jag att de är.

Emad Chanina (Trollhättan, )

#1773

Man kan inte planera och fokusera att bygga sitt liv för en bättre framtid när man känner sig otrygg med den tillfällig uppehållstillstånd.
Jag kom till Sverige 2015 och började att läsa master på Chalmers i 2019, jag kan säga att det är så jobbigt att fokusera på studierna när man tänker att det finns en möjlighet att förlora allt plötsligt på grund av typen av uppehållstillstånd.

Shaher Kawaf (Göteborg, )

#1779

Jag är 2015

Abdul Salam Shikh Radhid (Hultsfred , )

#1788

Jag orkar inte på min uppehållstillstånd mer.
Jag har flörta mitt jobb på grund av coronaviruset och nu jag kan inte få permanent uppehållstillstånd.

Jihad Zureiqi (Göteborg, )

#1791

Jag kan inte konsentrera på mitt jobb eller känner mig trygg på grund av ångest av tillfällig uppehållstillstånd jag är lärare men jag kan inte kommpletera min studing i universitetet eftersom jag måste jobba annat jobb för förlängning eller få permanent.

Hayat Alsuliman (Syrie, )

#1792

PGA att min Pappa och lilla bror har bott här i många år men har ftf inte fått stanna pga att vi kommer från Palestina

Nehaya Barham (Katrineholm, )

#1800

Orättvisa beslut

Alaa eddein Alahmad (Kungsör, )Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...