RÄDDA PANNCENTRALEN

Panncentralen har funnits sedan 2016, alltså under drygt fyra år. På den relativt korta tid har det blivit en mötesplats som kommit att betyda väldigt mycket för många människor.

Verksamheten här är förstås viktig både för de som bor i Kungsmarken, men också för andra som ofta besöker Panncentralen för olika aktiviteter, eller bara för att ta en fika i caféet med vänner.

Det kan vi ge flera exempel på. Här möts människor från flera nationaliteter och från hela Karlskrona, både unga och gamla, män och kvinnor. Alla är välkomna hit.

Här deltar också många olika föreningar och bolag – Karlskrona kommun, Rädda Barnen, Victoria Park, ABF, Musik i Blekinge, Studieförbundet, Karlskronahem för att nämna några. Panncentralen binder ihop lösa trådar till ett lapptäcke av verksamhet.

Och här utmanar du dig själv och passerar de begränsningar vi människor så ofta sätter upp för oss själva, du kan lära dig cykla, bli bättre på språk, spela teater, utveckla ditt föräldraskap, bli en ledare med mera.

Nu hotas Panncentralen av stängning och vi behöver din hjälp att visa att en mötesplats i vårt område som är öppen för alla behövs!

Vi samlar in underskrifter som vi kan skicka till de politiker som sitter på makten att möjliggöra att Panncentralen överlever.

Stå enade med oss, hjälp oss att Rädda Panncentralen!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Aaya al-Zubaidi överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...