Rädda Malak och hennes familj

Malak och hennes familj har bott här i Sverige i 6 år utan att ha fått uppehållstillstånd. Jag har känt henne och hennes familj ända sen de kom hit och de gör allt för att passa in och hjälper verkligen till och är jättebra medmänniskor. Men nu har de fått ett brev på posten att de ska flytta inom 2 månader, men de vet inte vart. Malak och alla hennes syskon har gått i svensk skola, vissa är tillomed födda här och har växt upp här. De såg en framtid här i Sverige men nu, 6 år senare får de inte stanna. Vi vill såklart att malak ska få stanna och leva ett liv här med oss där hon har växt upp. Hennes familj riskerar sina liv om de åker tillbaka till Irak.

Malak och hennes familj har frågat migrationsverket ett flertal gånger om varför de inte får stanna, då får de svaret att de inte jobbar och det är därför. Men när de sökt jobb säger arbetsförmedlingen att de inte får jobba för att de inte har uppehållstillstånd. Så de är helt fast. Dem kan inte göra något åt saken, varken arbetsförmedlingen eller Migrationsverket hjälper till. 

Hjälp oss att få malak att stanna genom att skriva under denna namninsamling. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Moa Karlsson överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...