Rädda Bastasjö Friluftsområde från att byggas sönder!

Till beslutande politiker och berörda tjänstemän i Karlskrona Kommun.

Jag/vi uppmanar er via detta upprop att fatta det enda logiska beslutet om en eventuell exploatering av Karlskronas egna rekreations- och fritidsområde Bastsjö - AVSLÅ och STOPPA fortsatt planering OMGÅENDE!

En eventuell 20% lösning av  byggtomtsbehovet FÅR INTE utplåna 100% av ett område som ligger kommuninvånarna i alla åldrar så varmt om hjärtat. Det anstår inte en världsarvskommun med ett framåtriktade och miljömedvetet tänkande.

Vill ni beslutsfattare ha ytterligare starka argument för att RÄDDA BASTASJÖ så finns det många tidigare utredningar och beslut tagna av just Karlskrona Kommun som uttryckligen fastslagit att BASTASJÖ BÖR BEVARAS!

Många fler tunga argument hittar ni på; raddabastasjo.blogspot.se

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Rädda Bastasjö lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...