Ge Martin assistansen tillbaka!!

I lilla Charlottenberg i västra Värmland bor det en ung kille som heter Martin Fallgren, han har fram tills nu haft en personlig assistent som hjälpt honom med smått och stort då Martin är rullstolsburen och har lite fler utmaningar än vi andra i livet för att få vardagen att fungera.

Han jobbar idag på verkstaden hos Fundo i Charlottenberg och fixar detta utan problem så länge han har sin assistent med sig, nu har kommunen beslutat att dra in Martins assistans och tvingar honom därigenom att säga upp sig från jobbet.

Skall det verkligen fungera så här? Skall en kommun tvinga en ung människa att sluta jobba och bli isolerad i hemmet istället för att ha en meningsfull tillvaro med arbete och arbetskamrater samt inte minst en egen inkomst som han nu tappar då han tvingas säga upp sig från jobbet?

 

Tycker du detta är fel så skriv under denna namninsamling så vi får lämna över den till de som fattar dessa beslut i Eda kommun och visa att vi inte accepeterar att dom förstör en ung människas liv!!!

 

Inslag om Martin i Värmlandsnytt