Jämställd forskning – för ett ökat fokus på kvinnlig underlivshälsa!

Jämställd_forskning.jpg

Visste du att forskning på genitala delar har ökat sedan 2000-talet? Det är lovande. Men oroande är att endast 10% av den ökningen har skett på enbart kvinnor. Den kvinnliga underlivshälsan har länge varit underprioriterad. Låt oss ändra på det! Tillsammans kan vi driva kvinnlig underlivsforskning framåt. Skriv under vårt upprop nu, för ett ökat fokus på kvinnors hälsa!

 

Din integritet är viktig för oss! Därför är det bra att du känner till att vi sparar din epostadress för att förmedla vårt nyhetsbrev. Du kan närsomhelst säga upp prenumerationen på nyhetsbrevet. För frågor om vår hantering av personuppgifter får du gärna kontakta vår kundservice på info@vagivital.se

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Erik Sundqvist lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...