INGEN BARACKSTAD I RAMSELE UNDER PANDEMIN!

INGEN BARACKSTAD I CORONATIDER!

Vi invånare i Ramsele med omnejd motsätter oss till kommunens beviljade byggnadslov för att upprätta en barackstad där ca 200 utländska vindkraftsarbetare ska bo mitt under rådande pandemi. 

Vi anser att detta i nuvarande situation under rådande pandemi är ansvarslöst och odemokratiskt. Inte bara mot oss Ramselebor, utan också mot hela befolkningen i vår region. Den sjukvård vi har i regionen är beräknad på nuvarande befolkningsmängd och den är redan i nuläget hårt ansträngd och kommer att ha svårt att klara av ytterligare belastning. Även om arbetarna inte är smittade då de kommer hit så kan de bli smittade här på plats. De kommer då att göra anspråk på den sjukvård som i första borde vara avsedd för oss som bor i kommunen och betalar skatt här. Om arbetarna inte drabbas av Covid-19 kan de ändå bli sjuka eller skadade på annat vis och även då göra anspråk på den sjukvård, där sjukvårde redan idag måste sålla bort flera patienter, då platserna på sjukhus inte räcker till. 

På kommunens hemsida står “Vi behöver hela samhällets stöd för att minska smittspridningen och skydda personer i riskgrupper”. Låt oss då göra det genom att inte bygga upp barackstaden under rådande pandemi! 

Människoliv går inte att värdera i pengar! Återta byggnadslovet, bygg inte nu! Gör om, gör rätt! 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Jessica Brorsson överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook