Hundrastgårdar Varberg

NAMNINSAMLING FÖR HUNDRASTGÅRDAR I VARBERG

De platser som Varbergs kommun hänvisar oss hundägare till (Getterön och Breared) är inte acceptabla så med stöd av WSPA, Svenska Djurskyddsföreningen, Länstyrelsen (Djurskyddet) Halland och Djurskyddet Varberg, ska vi nu se till att det bättre för våra fyrbenta vänner!

Syftet med hundrastgårdarna är att dom ska förbättra trivseln och även tryggheten för att kunna släppa lös sin hund för lek och träning.
Det är viktigt för hundar att få träffa andra hundar för att få sitt sociala behov tillgodosätt!

Det finns heller ingen plats som de handikappade/rörelsehindrade kan ta sej till då kommunen hänvisar oss samtliga till Getterön (3:e vik) eller fårhagen i Breared. Då det är svårt att som rörelsehindrad ta sej fram på dessa platser vill vi gärna att hundrastgårdarna anpassas så Alla kan ta sej dit.
Så vill du som oss övriga hundägare, ha hundrastgårdar i Varberg?

Skriv under denna namninsamling

TACK!!


 


Lena von Hackwitz    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling


ELLER

Din e-postadress kommer inte att publiceras på vår webbplats. Insamlingens upphovsman kommer dock att se alla upplysningar du lämnar på detta formulär.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook