Svenska chaufförer mot orättvisor i åkeribranchen.

Quoted post

Moggez

#61 Re: Re: Re:

2012-01-25 19:07

#60: Erik - Re: Re:  Tjena Erik!

Tänkte bara kommentera om svenskan, inte är det så dåligt som du försöker få det till. Kommatecken och mellanslag innan nytt ord är inga stora saker.

Angående utländska chaufförer så är det inte deras fel angående t ex cabotagen, lika lite som det är vårt fel att vi smutskastas i media så gott som varje dag.

Jag tror inte heller att petitionen är universalidén för en hållbar förändring, men till slut tröttnar man och det är många som gjort just det. Du framför också en nyckelfråga om seriositet. I den bästa av världar hade Transport och SÅ gjort gemensam sak och tagit fram detta upprop själva, men där är det tyst. När den lilla människan tröttnar så måste också de stora människorna lyssnar. Så om du är nöjd med hur vi har det som chaufförer och åkare så är jag glad för din skull, men för min egen del så tycker jag det är helt åt helvete på så många plan att jag inte vet vad jag ska börja.

Även en liten gnista kan skapa stora bränder. 

Svar

Erik

#65 Re: Re: Re: Re:

2012-01-26 13:17:08

#61: Moggez - Re: Re: Re:

Tyvärr tror jag nog det spelar en ganska stor roll om hur en petition är skriven. Att kommatecken och punkt används rätt har faktiskt betydelse för hur seriöst ett budskap som detta tas emot. Att det dessutom förekommer rena sakfel gör knappast det hela bättre.

Jag är inte nöjd med hur den svenske chauffören har det idag (var har jag påstått det?) Självklart borde Transport och SÅ gjort mer i denna fråga och visst är det bra att chaufförerna tar eget initiativ i detta. Men att tro att denna petition ska skapa någon större brand är nog till att hoppas för mycket.

Sakfel och det oseriösa intrycket gör i alla fall att jag inte kan skriva under på denna petition.