Ett brev till partiledningen

Quoted post

demokratisk socialist

#21

2012-01-09 23:06

Ylva Johansson, jag tycker inte alls att du skall avgå. Du är en mycket duktig och kompetent politiker. Jag tycker heller inte att det finns någon Högerfalang inom S som några vill antyda att det finns i partistyrelsen.  Självklart att ett samhälle styrs mycket av de strukturförändringar som följer med ett modernt samhälle. Att det finns vissa här inom S som vill kalla oss högersossar contra vänstersossar, är just dessa som tyvärr förstör och holkar ur partiet. Mycket på grund av rädsla. Jag har fullt förtroende för hur ni i partiledningen arbetar. Gick med här för att diskutera framtiden och politiken och dess visioner inte att diskutera partiledaren som person, inte att sitta här och dalta och trösta. Jag är helt säker på att Håkan Juholt är kapabel att sköta sina problem som uppstår helt själv och jag är dessutom helt säker på att HJ vill att vi diskuterar "politik" istället. Detta surr om hur partiledningen är höger eller vänster blir tyvärr till ett "vuxendagis" där vissa väljare väljer att använda sig av både elakheter och glåpord mot PS. Denna brist på sunt förnuft gör mig skrämd. Detta gynnar definitivt inte partiet. Jag ger Er mitt fulla förtroende att ni i ledningen jobbar på och gör allt för att utveckla både ett gott ledarskap och en god framtid för S. Att S ideologi och värderingar aldrig kommer att urholkas.







Svar

Denna post har tagits bort av personen som skrev den (Visa detaljer)

2012-01-09 23:18:13


"Solidaritet hade vi förr...det är nya tider nu"

#47 Re:

2012-01-11 21:16:14

#21: demokratisk socialist -

Så det är okay att som demokratisk socialist tycka att skattesubventioner till hemhjälp för de bättre bemedlade, RUT, eller skattebidrag till företagarna, ROT som bara ökar priserna så villägaren får betala MER än tidigare...?  Tycker du detta är demokratisk socialism?   Eller att äga stora koncerner av gymnasieskolor, eller enorma företag med social omsorg...DET är demokratisk socialism?    Hur menar du att dessa företag och pengar kontrolleras demokratiskt? Har du full insyn?  Nehej?
Waydelich är en sådan man som har glömt vad demokratisk socialism är.  Liksom Vidar Andersson, Ole Salsten, Jan Emmanuel, kommunalrådet i Katrineholm, kommunalrådet i Sigtuna, liksom Pysslingens styrelseledamot Bodström och alla de "demokratiska socialister" som tror att privata företag hör hemma i stat, kommuner och landsting.  Kolla även riksdagsledamoten Ingela Nylund Watz, som när hon blev riksdagsledamot var expert på landstingsfrågor, men sadlade direkt om och är nu istället fokuserad på GRUVORNA!!!  Där regeringen just tillsatt Marcus Wallenberg som ordförande för LKAB. (vad tror DU är på gång..?)   Lägg sedan till krypskyttarna (av Skanåkers klass) i PS: Sherefay, Astrudillo, Johansson, Östros, Urban Ahlin..så har du den grupp som genast bör lämna partiet och bereda plats åt bättre förmågor på demokratisk socialistisk politik.    Åtalet bör gälla "Ickesocialist, enligt Partistadgarna Kapitel 1 första stycket."  Juholt är helt okay, men blir hela tiden bortgjord av detta "gäng".  Kalla dem vad du vill, bara inte demokratiska socialister.  Vi har något som de inte har: Solidaritet.

Tala inte om infiltration, innan du förstår vad det betyder, kära du.