Nödstopp av riskfyllda experiment på barn - Fridlys Barnen

Quoted post


Gäst

#1

2021-09-21 08:01

Detta vi står inför är fullkomligt vidrigt att staten tar ifrån oss våra rättigheter som föräldrar att SKYDDA våra barn från detta giftet! Istället beskylls man att vara egoistisk och osolidarisk! Skamlöst! Jag vill rädda mitt barn från diverse biverkningar, inte minst när det framkommit att unga pojkar fått besvär med hjärtat! Skolorna trycker på barnen att de ska vaccinera sig, har gått flera mail! Fullständigt oetiskt på alla sätt! Trodde Sverige var bättre, mer pålästa!

Svar

Madeleif

#7 Re:

2021-09-21 15:08:13

#1: -  

 Det är inte heller OK att låta skolorna sköta detta! Det ingår inte i skolans uppdrag, och vi lärare ska absolut inte behöva göra detta - det ingår INTE i våra arbetsuppgifter! Jag hoppas verkligen inte att det blir så på vår skola, då kommer jag iallafall att vägra! 

Jag tror att detta är ett fegt sätt av kommunerna att lägga över ansvaret på skolan istället. De är fullt medvetna om riskerna och vill såklart inte anklagas för de eventuella biverkningar och negativa effekter som barnen i framtiden visar sig få av vaccinet. Eftersom barnen då fått vaccinet i skolan, och/eller påverkats av skolan att ta vaccinet, så kommer föräldrar rent automatiskt (generellt) skicka sina klagomål till skolan, istället för till kommunen/staten. Detta vet staten och det är därför de gör detta. Så fegt! Men de ljuger om anledningen och skyller det på att "skolan är en mer trygg miljö för barnen än vad ett sjukhus är, så därför gör vi det i skolan". Jag ser rakt igenom denna bullshit!
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...