RÄDDA DR KENNETH SANDSTRÖM - AKA DR X

Quoted post


Gäst

#16 Re:

2017-03-09 22:00

#14: -  

 Vill dock göra ett tillägg. Det måste finnas en gräns vad som är tillåtet och inte tillåtet. För inte så länge sedan hade vi en läkare som opererade in plastslangar i halsen på patienter. Hans motivering var, de ska ändå dö, så varför inte använda dem som forskningsmaterial. 

Svar

twar

#28 Re: Re:

2017-03-25 18:34:48

#16: - Re:  

 Visst. Poängen är att du ska få välja själv. Det är inte staten som skall välja åt dig. Om ditt sista hopp i livet är Macchiarini, varsågod sök hans hjälp, men kom inte och gnäll på staten sedan. Om ditt sista hopp att bli frisk är att få antibiotika av Sandström, ja då skall du ha rätt till det.

Du ser själv att det enda som funkar är eget ansvar. Staten varken vill eller kan ta ansvar för dig.

När staten ingrep mot Macchiarini var det för sent. Flera personer hade redan dött och vilken idiot som helst fattar då att hans behandling är farlig. Staten gjorde ingenting för att förhindra dessa dödsfall. Staten tog inte sitt ansvar. Alltså

När staten avlegitimerar Dr Sandström, är det närmast att betrakta som ett brott. Staten har i princip förbjudit verksam behandling av kroniska atypiska infektioner, t ex borrelia och twar. Den sista läkaren i Sverige är nu försatt ur stridbart skick av staten. Därigenom förvägrar staten behandling av svårt sjuka människor. Deras lidande förlängs, deras tillstånd och plågor förvärras, en del kanske dör. Staten gör sig skyldig till misshandel och vållande till annans död. Staten har valt att du inte ska ha möjlighet att få hjälp vare sig du vill eller inte.