Nej till asylboende i Norrsundet!

Quoted post

Tänker inte tiga still mer

#6 Galenskap!

2016-04-07 17:04

Det är fullkomlig galenskap att placera en båt i en aktiv industrihamn. Nedsmutsning, sanitärt olämpligt, och säkerheten ifrågasätter jag också. Här finns inga jobb. Skolan i Norrsundet läggs ner. Dagmammorna tas bort. "Det finns inga pengar" Eh, nähä men till detta finns det tydligen oändligt med pengar. Norrsundet är en liten ort. En ort man väljer att dra sig tillbaka till när det är dags att skaffa familj. Många väljer att bli gamla här. Men nu ska vi förstöra den fina bygden och miljön här för att städerna inte vill ha den båten i sin hamn. De är rädda för skadegörelse osv. Det är vi här ute också! Ge fan i vårat Norrsundet! NU ÄR DET NOG!! 

Svar

Mats

#7 Re: Galenskap!

2016-04-07 17:13:23

#6: Tänker inte tiga still mer - Galenskap! 

 Jag skulle gärna ha tillgång till den plånbok Migrationsverket diar skattepengar ur. Efter långa och svåra förhandlingar beviljades exempelvis Försvarsmakten under förra året  ca. 8 miljarder extra för att soldaterna skulle få den mest grundläggande utrustning, däribland vinterkängor.

Migrationsverket ansökte för ett tag sedan om ett extra anslag på ca. 100 miljarder kr för de närmsta 2-3 åren och kommet högst sannolikt beviljas dessa pengar. Detta är alltså utöver de 48 miljarder kronor de redan fått i extra anslag för samma period, vilket i sin tur givetvis är utöver den ordinarie migrarionsbudgeten som redan den är väl tilltagen.

Märkligt hur det verkar finnas hur mycket skattepengar som helst när Migrationsverket frågar, medan andra får slåss med näbbar och klor för att få tilldelat smulor.