Sluta avliva katter med mina skattepengar!

Quoted post


Gäst

#1393

2014-10-17 04:37

Vore bättre att jobba på att människor ska sluta ta sommarkatter som sen släpps lösa och lämnade ensamma samt att vi som djurägare tar vårat ansvar till att kastrera våra katter om vi inte är uppfödare.

Svar

Hittekatter.iFokus.se

#1394 Re:

2014-10-17 14:55:08

#1393: -  

 Du skriver: "Vore bättre att jobba på att människor ska sluta ta sommarkatter som sen släpps lösa och lämnade ensamma samt att vi som djurägare tar vårat ansvar till att kastrera våra katter om vi inte är uppfödare". 

Vi svarar: Det ena utesluter givetvis inte det andra. Här handlar det inte om antingen eller, utan om att arbeta på flera olika nivåer samtidigt. Det du skriver om, jobbar vi inom hittekattsbranschen redan med sedan många år tillbaka. I det mycket viktiga arbetet ingår även att höja kattens status. Något som myndigheterna motverkar när de låter avliva katter på löpande band. Den här namninsamlingen handlar om att använda de ekonomiska resurserna på ett effektivare och bättre sätt än att låta vinstdrivande företag tjäna pengar på att katter omhändertas och avlivas. Dessa pengar kan istället användas för förebyggande återgärder som t.ex. kastreringskampanjer och till katthemmen för att friska katter ska kunna omplaceras istället för att avlivas. 
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...