STOPPA SD-FORUM PÅ SVT

Quoted post

Kim

#42 Mer öppenhet

2014-01-07 13:17

Lösningen är inte att sluta sig och stoppa debatt, utan lösningen är mer öppenhet!
Anledningen att kommentarer på SVT debatt kan domineras av "främlingsfientlig" retorik är ju att det inte finns en öppen debatt om invandringen i Sverige. Frågan är känslig och etablerade medier vågar knappt ta i den, delvis för att SD har fakta på sin sida. Att stoppa debatt är dock kontraproduktivt.
Enda sättet att undvika ökad polarisering är istället att debattera mer och förstå båda sidor bättre, lyssna på varandra, och förhoppningsvis komma framåt.

Svar

Denna post har tagits bort av ansvarig för petitionen (Visa detaljer)

2014-01-07 13:24:07


Ninon

#46 Re: Mer öppenhet

2014-01-07 13:30:56

#42: Kim - Mer öppenhet

Begriper inte vad du menar med att "debatt om invandring inte finns". Om du är ute i de medier som har kommentarsfält så talas det nästan inte om något annat. Massor av bloggar och debbatartiklar finns i dessa frågor. Är det verkligen för mycket begärt att Public Service inte INTAS som ett slags fort där människor med andra åsikter är SD:arnas jagas bort med alla till buds stående tricks och medel inklusive rent kriminella handlingar och uttalanden?

Siv Adermalm
Ansvarig för denna petition

#47 Re: Mer öppenhet

2014-01-07 13:32:16

#42: Kim - Mer öppenhet

Kim, då har du ingen erfarenhet själv. Kanske är du man eller aldrig deltagit i forum där SD-anhängare har tagit över. DET GÅR INTE ATT FÖRA EN DISKUSSION med människor vars enda syfte är att SABOTERA allt och knäcka alla seriösa debattörer. Som kvinna får du utstå att ditt namn skändas. Att bli hackad och uthängd som sexannonsör med medföljande problem i hemmet. Som kvinna blir du hotad till livet och får ta mot sexuella trakasserier så grova att du ryser.


Kim, du har helt enkelt gjort det lätt för dig. Du förstår inte problemet!

Gunnel Gomér

#52 Re: Mer öppenhet

2014-01-07 13:55:10

#42: Kim - Mer öppenhet

Det finns en vidöppen debatt om invandring Kim.

På SVT Debatt finns nästan dagligen nya artiklar kring detta. Det är faktiskt så att även om SVT-artiklarna handlar om blommor eller matematikundervisning eller jordbrukspolitik...så förvandlas diskussionen till en fråga om invandring...vanligen uttryckt som inlägg om våldtäkter, brottsliget eller påfestningar på Sveriges ekonomi.

Ingen vill "stoppa" debatt. Vi som gjort detta upprop vi att ALLA slags röster ska få lov att tala. Yttrandefrihet för alla...i ett mänskligt samtalsklimat...det är målet.