Utred vaccinskandalen!

Quoted post

Aton

#3 Autoimmun sjukdom

2013-12-19 12:43

Löste idag 19 dec i SvD att man hittat det autoimmuna sambandet mellan vaccinet och narkolepsi. Innan har man inte vetat att autoimmunitet kan uppstå även mot specifika proteiner i hjärnan, i detta fall ett protein som är till för att hålla oss vakna.

Så tillämpat på vaccinepedemin är det inte sambandet till just narkolepsi som ska uppmärksamma utan till alla de autoimmuna sjukdomar som också aktiverats av sprutan, t.ex. ME/CFS

Svar

neuropedagogen

#6 Re: Autoimmun sjukdom

2013-12-21 13:57:24

#3: Aton - Autoimmun sjukdom

Med största sannolikhet är det så att våra redan drabbade barn och ungdomar, de som har en läckande tarm (autoimmun sjukdom) pga. att de har svårigheter bryta ned proteinerna i mjölk- och mjölprodukter, kan vara en av de riskfrupper som bör vara aktsamma mot vaccinationer eftersom de redan "bor i en svag kropp". Vid läckande tarm är den vita substansen i hjärnan ofta negativt påverkad - något som talar för att vi bör vara extra försiktiga.

De gifter som finns i en del vacciner torde enbart bidra till än mer obalans i barnets biokemi redan negativt påverkade biokemi - något som påverkar barnets utveckling av fysiska och psykiska beteenden negativt.

Hos många av de barn och unga som påverkats negativt av vacciner ser vi bland annat hur obalansen i deras biokemi bidragit till att de har en påtaglig över- och underkänslighet för stimuli via de sinnen som de känner in sig själva och sin omvärld med vilket påverkar deras reaktioner vid stimuli avvikande - de får avvikande beteenden jämfört med andra barn/unga i samma ålder. En del av den obalans som uppstått går att påverka positivt genom anpassad kost/diet och kosttillskott.