Bort med aversiv hundträning från TV!

Quoted post

Andreas
Gäst

#99 Re: okej nu får det fan vara nog

2013-11-09 15:56

#97: andrew vedefors - okej nu får det fan vara nog

- Ja det får verkligen vara nog nu! Denna kommentar skulle beröra mig som ett myggbett om det bara handlade om dig själv Andrew! Vilket tydligt framgår av hur du använder dig av "dig själv och jag" uttryck = i det ligger ditt främsta intresse - DU. Men vi andra, sätter oss själva åt sidan och fokuserar utrifrån hundarna...

Om du har hund, skulle jag vilja se dessa lagar du pratar om kyssa DIG i arslet och du får djurförbud på livstid. För det är åt det hållet du drar med dina sk "åsikter".

Undrar hur "lydig" du skulle bli om du hängdes upp i ett träd i strypsnara tills halvdöd med applåderande publik som terapi för dina problembeteenden? Cesar Millan style! Och sedan leder man runt dig stolt över att man har lyckats med dig!? Och du har inget att säga om saken! Utan kan bara förlita dig på de som ser och förstår - som vi! Att vi ingriper.

Oavsett vilken självcentrerad idiot du bevisar att du är - med dina uttalanden - skulle jag ALDRIG göra så mot dig eller någon annan levande varelse! Så skärp dig FGS! Idag är en bra dag för det, inte imorgon - om du vill ha riktig- förtjänad respekt! Från både människor och hundar.

Svar

andrew vedefors

#100 Re: Re: okej nu får det fan vara nog

2013-11-09 19:22:22

#99: Andreas - Re: okej nu får det fan vara nog

hörru idiot jag försökte förklara på ett lugnt sätt att jag med några av(inte alla) cesar millans metoder lyckades få fram en mycket fin schäfer, men ni verkar inte förstå det. jag blir irriterad på er som inte förstår att han inte är nån snabbfixare, det kan ta veckor till och med månader innan hunden är balanserad.

ps kom ihåg att han räddar många hundar från att avlivas, en balanserad hund är din bästa vän