SVT-avgiften är ovärdig en demokratisk stat.

Quoted post

JT Danielsson

#13 ALLA ska få del av Public Service!

2013-08-10 12:10

#2: Victor R - Re:

Jag ser också faran att färre nås av ofärgad information p g a dålig ekonomi, då nuvarande (och i viss mån tidigare) Regering främjar en utveckling mot större ekonomiska klyftor med fler fattiga människor. Därför ska man självklart – om man vill ha ett demokratiskt samhälle med engagerade människor – att Public Service betalas på skattsedeln av de som har råd. De som tjänar >200 000,- t ex skulle betala 500,-/år och – i en glidande, progressiv skala – de med >300 000,- skulle betala fullt, kanske 1 500,-/år. Då vi skulle slippa den stora övervaknings-, debiterings- och kronofogdeförfsarandena så skulle detta ge mer än vad som nu kommer in. Inga "skolkare" och inga övervakare, men en bättre, reklamfri Public Service med mer resurser!

Svar

revolution

#17 Re: ALLA ska få del av Public Service!

2015-12-02 20:52:39

#13: JT Danielsson - ALLA ska få del av Public Service! 

Den västeuropeiska formen av "Public Service" används som täckmantel för aggressiv och utstuderad liberal och vänstervriden propaganda. Med andra ord en utveckling av den propagandamaskin som föddes i kommuniststaterna under 1960-70 talet.

Det har i dag gått så långt att ändamålet helgar medlen. De som sänder "Public Service" bestämmer vad definitionen av PS är samt bestämmer innehållet helt utan insyn utifrån och driver egna bolag för kontroll av efterlevnad. En stat i staten!

Nuvarande och uppväxande generationer vill lämna det stinkande, ruttna frihetsberövandet och frossandet på individens bekostnad bakom oss.

Det finns inte längre något tekniskt eller folkbildande incitament för att behålla en unken "tv licens". Människor kan tänka själva - tack!

Frihet betyder att du själv får välja.

Om någon vill konsumera statstv fritt kanske vederbörande behöver fundera på att arbeta så denne kan betala för kalaset eller skramla tillsammans med likasinnade för att avnjuta hjärntvätten.

Dela ut inloggningar till de som vill delta och låt andra vara i fred.