Folkomröstning om invandring

Quoted post

Svenskhet utan rasism

#201 Äckliga jävla svin!!!

2013-05-18 13:04

Ni alla som skriver på det här ni är inga demokrati älskare bara gamla hederliga nationalister som vill rensa Sverige från ras orenheter. Varför skall ni gömma er bakom demokrati när det ända ni vill är att avskaffa den och förbjuda alla oliktänkande.

Jag tycker om många delar av svensk kultur som innehåller ett visst mått av frihet och acceptans. Men det finns en del av den som bara består av äcklig vidrig främlings fientlig het och det är den ni representerar. Jag hade varit bered att ta till vapen och döda er bara för att rädda det Sverige vi känner från att förvandlas till någon fascist diktatur med gestapo poliser i varje gathörn och stöveltramp som ekar på gatorna.

Själv är jag uppvuxen på Gotlands landsbygd långt ifrån allt man kan kalla mångkultur efter som det är en plats där det bara bor svenskar men sedan fem år bor jag i Malmö och jobbar i Rosengård. Här möter jag mångkultur och invandrare varje dag och jag har aldrig lyckats se problemen med invandringen. På något sätt värkar det vara en liten grupp nazister från Sveriges landsbygd som utan att ha träffat en människa från ett annat land ändå vet allt om ”invandrar problemen”

Svar

Mike

#204 Re: Äckliga jävla svin!!!

2013-05-23 10:25:14

#201: Svenskhet utan rasism - Äckliga jävla svin!!!

Enda rasisten här är du själv, ingen annan. Folk HAR rätt att säga ifrån utan att sådana som du har rätten att döma dem för sina åsikter, jag dömer inte dig, jag tycker bara synd om dig, det du skriver visar bara att den enda odemokraten här, är du själv, och du inser det inte ens.

Klas

#205 Re: Äckliga jävla svin!!!

2013-05-23 10:46:58

#201: Svenskhet utan rasism - Äckliga jävla svin!!!

- Vad är nu detta för hysteriska projektioner? 
Vi talar varken om raser, rensning, eller om att förbjuda oliktänkande - det där är ju helt klart din egen människosyn som du har mage att klistra på alla av motsatt åsikt, än du. "Så inom, så utom", din stackare.

Vi eftersträvar demokrati, varför vi efterlyser en folkomröstning om fortsatt invandring. Du vet uppenbarligen inte vad demokrati är; det är att låta majoriteten i ett land bestämma, men med *med hänsyn* till minoriteter. Idag tenderar det vara tvärtom, men *utan hänsyn till majoriteten*.
Du - som förfärande många andra - förväxlar tydligen demokrati med världlig rättvisa på ett lands bekostnad, vilket naturligtvis innebär: inte ens rättvisa.

Vad vi vill framgår - en demokratisk folkomröstning om det som -tyvärr - avgör Sveriges öde. Både för infödda som för seriösa invandrare, som faktiskt vill ha ett fredligt och harmoniskt land här.  Det är bara möjligt för alla som lever här idag om invandringen minskas drastiskt.  Kanske kommer det en framtid, när vi än en gång har råd att spela ett flera decennier världssamvete som istället för att rädda livet på de flesta förstör livet för samtliga.
Det här håller nämligen inte, vi har inte obegränsade resurser.
Var försiktig med epitet och demoniseringar, de har en tendens att slå tillbaka och beskriva den som uttalade dem.

Om du aldrig har lyckats se problemen med invandringen, så tycker jag du ska se dig omkring i ett Sverige som brinner idag. 
Vi har gott om invandrade vänner, som anser exakt samma sak. De som flytt på riktigt från krig och diktatur är förfärade över utvecklingen i Sverige; de är skräckslagna. De känner igen alltihop. De vet vad de talar om. Så med all respekt: far så långt vägen räcker med dina illusioner om mänskligheten.

The Cure

#207 Re: Äckliga jävla svin!!!

2013-05-24 08:06:38

#201: Svenskhet utan rasism - Äckliga jävla svin!!!

Alltså, är du onykter? Stick åt h*lvete. Eller nyktra till din förbannade femtekollonare!!

juckejohan

#209 Re: Äckliga jävla svin!!!

2013-05-24 08:37:21

#201: Svenskhet utan rasism - Äckliga jävla svin!!!

Rensa ut Sverige från samtliga födda eller med båda föräldrarna födda utanför EU. Hyr en flotta och skicka dem sedan ut på internationellt vatten, åtföljda av flottstyrkor så att de inte vänder tillbaks. Börja sedan om från ruta 1 med selektiv invandring: ställ krav på relevant utbildning, att lära sig svenska, att sköta sin skolgång, att starta företag eller skaffa ett jobb. Efter prövotidens utgång måste invandraren visa resultat annars ut ur landet. Det finns goda exempel på invandrings- och integrationspolitik i världen, titta på dessa och agera därefter.

Micke

#214 Re: Äckliga jävla svin!!!

2013-05-28 08:48:03

#201: Svenskhet utan rasism - Äckliga jävla svin!!!

Vad du hetsar upp dig! En folkomröstning handlar ju bara om att hela folket ges möjlighet att säga sin mening, inklusive du själv!