Ja tack till minskning av invandring

Realisten

/ #10

2013-01-08 23:47

Av någon underlig anledning har regeringen och flera andra partier aldrig redovisat fullständigt vad det eg kostar i skattepengar för varje flykting att "skolas in" i det svenska samhället.

Låt säga att att det kommer en flykting hit vars besparingar gått åt på vägen hit och som kanske inte har några släktingar som ev kan hjälpa till med försörjningen. Då ska personen ha någonstans att bo, detta måste betalas. Sedan måste försörjningsstöd till, detta måste betalas. Personen behöver lära sig att behärska språket, lära sig grundläggande om lagar och regler, samt kultur, detta måste betalas. Personen ska ha ett jobb eller sysselsättning, detta måste administreras och betalas. Allting kostar pengar idag och någon måste alltid betala till slut.

Jag kan inte tänka mig att det skulle räcka med ett år för en flykting under nämnda betingelser. Det tar säkert mer för en del innan de kommit in i det svenska samhället och börjar betala skatt till staten.

Nu har jag inte koll på exakt hur många som kommer hit varje år, men anta att det rör sig om 100 000 personer/år. Med enkel matematik kan de flesta räkna ut att det rör sig om ansenliga summor varje år. Vem är det som får betala detta i slutändan, jo skattebetalare och våra pensionärer som dessutom kommer få arbeta längre än till 65 för att få det att gå ihop. Trots detta finns det folk som anser att vi ska öppna upp ännu mer pga att arbetskraft brist inom vissa yrken. Detta är rent idiotiskt och korkat! Svensk industri är i kris och vi har en ungdomsarbetslöshet som är skyhög och den allmänna arbetslösheten börjar också skena iväg. Att då komma med sådana här korkade förslag som inte har en gnutta av sunt förnuft i grund och botten är skrämmande. Sverige gräver sin egen grav och det är då fasen ingenting som vi som landsmän vill vara stolta över direkt!

Dessutom har regeringen tidigare fått ett klart och tydligt besked från EU att vi öppnar upp för mycket och vad gör svenska regeringen då. Argumenterar EMOT!
Jag är inte mycket för EU eg, men detta är en riktig iaktagelse från EU:s sida.
Antingen räddar man våra landsmän eller så kommer hela befolkningen falla i fattiga spillror snarare än man tror. Svårare än så är det inte. Ekvationen kommer inte gå ihop.