Nej till skolplikt från tre års ålder!

Frihet att välja för familjen.

/ #12

2020-10-14 14:07

Wifi och 5G förberedda sändare och master har installerats nära så gott som alla förskolor och skolor med mycket stark strålning vid gemensamma utrymmen såsom gårdar och ingångar för att säkerställa att alla barn blir bestrålade. Det är farligt för hälsan med dessa strålningar, ta reda på mer själv på strålskyddsstiftelsens hemsida och det är farligare dessto yngre barnen är. Fler föräldrar borde överväga att ha barnen hemma istället till följd av strålningen om man inte hittar strålningsfri förskolor eller dagmammor.

Dessutom med den misskötta invandringen till Sverige kommer barnen inte lära sig riktig Svenska på många förskolor eftersom invandrarna i mycket hög grad väljer att prata arabiska istället för Svenska. Invandrarbarnens dåliga svenskkunskaper och användning av arabiska i kombination med  personal som också väljer att prata arabiska och i många fall inte ens kan korrekt Svenska kommer att påverka barnens möjlighet till att lära sig sitt språk och identifiera sig som Svenska. Detta är på sikt men förändringen kan gå mycket fort i fel riktning. Obligatorisk förskola från två år kan bli ett starkt vapen för vissa att på ett obemärkt sätt tvinga på ditt barn, och i förlängningen din familj, en annan kultur, ett annat språk, andra sedvanor och värderingar än de Svenska. Utan att du har förstått vad som händer innan det är för sent. 

Det talas om att syftet med tvånget är jämställdhet och då måste man fråga sig för vem då? Är det "hemliga" syftet att vi Svenskar ska bli mer jämställda Islam och de länder som muslimerna kommer ifrån. Man måste fråga sig varför det behövs tvång om det nu ändå är så att flesta barn går på förskola före två års ålder. Är det ett desperat försök att få ut invandrarna i samhället tidigt. I så fall verkar det bli på andras bekostnad. Invandrarna har ju möjlighet att åka till sina hemländer med småttingarna tills dom identifierar sig med deras kultur och kan deras språk och sedan komma hem till Sverige i tid för gratis skolgång mm. Det kan ju inte vi Svenskar göra vi måste flytta från vårt hemland om vi vill undvika kulturellt och politiskt tvång. 

Jag tycker familjens integritet och sammanhållning är viktig likaså språket. Där spelar kultur och språk en mycket viktig roll. 




Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...