RÄDDA DR KENNETH SANDSTRÖM - AKA DR X

twar

/ #30 Svenska staten

2017-03-25 20:18

Ni kanske tror att statens behandling av Dr Sandström är ett undantag? Ett misstag, en tillfällig avvikelse, ett specialfall? En fadäs i ett annat välfungerande system?

Jag måste tyvärr göra Er besvikna. Detta ärende är ytterligare ett exempel på det vansinne som breder ut sig inom den svenska statsapparaten. Förr fanns ett visst mått av professionalism och en förståelse för att staten är  till för medborgarnas bästa och inte tvärtom. Idag är finns staten till för sig själv. Dess enda syfte verkar vara att öka sin egen makt och rikedom på medborgarnas bekostnad.

Dr. Sandström däremot arbetar för sina patienters bästa i enlighet med humanism, läkared och sin egen professionalism. Det blir en väldig kontrast mot den offentliga sjukvården som inte bara har totalt misslyckats att diagnosticera och behandla kroniska infektioner, utan även vägrar att ge verksam vård och medicin till svårt sjuka patienter. Man skulle då kunna tro att staten skulle ta till sig av Dr Sandströms kunskaper för att förbättra sjukvården. Men logiken i den byråkratstyrda statsapparaten fungerar inte så. Den fungerar tvärtom!

Sandström måste krossas och patienterna måste tystas. Ett exempel måste statueras så att inga andra läkare får för sig att frångå statens behandlingsrekommendationer. Annars blir det ju uppenbart att den offentliga sjukvården inte fungerar och att vi inte får någon vård för de dryga skattepengarna! Sådan är logiken i den svenska statsapparaten.

Ytterst, så är det en större konflikt mellan staten och medborgarna som blir mycket tydlig här. Staten kommer inte att vika sig en tum. Det skulle kunna öppna dammluckorna. Tänk om folk fick för sig att det är bättre att sluta betala skatt och finansiera sin egen sjukvård? Tänk om vi är grundlurade av staten? Tänk om jag inte får någon adekvat sjukvård när jag som bäst behöver den, trots att jag betalat skatt hela mitt vuxna liv? Tänk om statstjänstemännen i första hand tänker på sin egen karriär istället för medborgarnas bästa?

Om staten nu inte ens klarar av att sköta en av de viktigaste uppgifterna, där liv står på spel, vad är det som säger att staten är bäst på att klara av andra uppgifter?

Om staten inte kan garantera oss grundläggande trygghet, varför skall vi då betala världens högsta skatter?

Varför skall vi låta oss förtryckas av deras vansinniga beslut?

Det är den typen av frågor som väcks.

Om du inte har varit i konflikt med en myndighet, fråga någon som har varit det. Eller ring och maila och ställ frågor om deras agerande i kända fall av vanstyre och maktmissbruk. Du kommer att märka att de flesta myndigheter är totalt maktfullkomliga, inkompetenta och korrumperade. Tjänstemännen känner sig 100% trygga i att förtrycka dig som medborgare.

Ring Socialstyrelsen, HSAN och IVO och begär att få veta orsaken till att Dr Sandströms leg har dragits in.

Det är dags att vi börjar resa oss mot statens förtryck av oss medborgare.