RÄDDA UTSIKTSBERGET PÅ SKAFTÖ

Värna vårt samhälle

/ #7

2016-04-25 11:38

Att inte politikerna lyssnat på oss boende i Fiskebäckskil är minst sagt förvånande, grymt mycket protester för helt tondöva politiker tydligen! Utveckla gärna Fiskebäckskil men med måtta!

Utsiktsberget måste begränsas, tag helt bort de övre delarna som ni kallat för "toppen" och "stigningen", minska på antalet hus totalt sett!

Misstänker att politikerna kommer att ducka för frågan, rösta igenom detaljplanen som medger 175 hus...som försvar kommer man säkert lyfta fram ett man tecknat ett "tydligt" exploateringsavtal med PEAB som då ska reglera när de olika "etapperna" ska byggas. Detta är en standardlösning som används i andra stora känsliga etableringar av de större byggbolagen.  

Detta är ett avtal som efteråt kommer att sakna värde! Man kommer bygga något hus i de lägre delarna, konstatera att de säljer dåligt och därför måste frångå avtalet. Därefter börjar man exploatera där man säljer bäst och börjar spränga bort bergstopparna för de exklusivaste husen uppe på bergen och in mot kilen...