Vi tycker avstängning av trio, dömda för misshandel av med elev vore det enda rätta.


Gäst

/ #77 Re: Svar till "gäst"

2016-02-04 12:27

#71: Per Sonne Hansen - Svar till "gäst" 

 det stämmer inte att det är skolans ansvar att se till att elever tar sig säkert till och från skolan, barnen är försäkrade till och från skolan ja men det är ju en helt annan sak. Om man är orolig för sitt barn så är det i huvudsak föräldrarnas ansvar att se till att barnet kommer till och från skolan på ett säkert sätt. Det är mer vanligt med yngre barn, tonåringar är kanske mindre roade av att ha sina föräldrar med till skolan antar jag.

Anser ni att det är mobbing när någon fnissar, skrattar och tittar så ta upp det med skolan men vad ska de göra åt det egentligen? Det är inget olagligt? Er dotter behöver säkert också nån form av hjälp för att komma över vad som har hänt så slipper hon kanske att känna att fniss, skratt och att de/nån tittar mot henne, är riktat mot henne.

Finns brottslingar i fängelse som läser juridik eller liknande och om det är okej så varför skulle det inte vara okej om ungdomar trots att de blivit dömda läser vård och omsorg? Man bör nog se det hela i ett större perspektiv. Förhoppningsvis så lär de sig nåt genom sin utbildning inom vård och omsorg och blir ansvarstagande vuxna som kan skilja på rätt och fel i framtiden.