Stoppa flyktingmottagandet i Sverige och upprätta gränsskydd!


Gäst

/ #8

2015-11-02 11:53

Hej Clas! Fint att du anstränger dig, jag vet hur svårt det är engagera folk. Tappa inte modet för inte så många skrivit på, det är extremt svårt nå ut, bästa sättet som jag själv (plus ngr andra) gjort är att låta trycka upp tiotusentals flyers med info o sen dela ut, men det är väldigt jobbigt.
I alla fall är det mysko att den petition som vill öka mottagandet har så många, det reflekterar inte opinionen utan jag misstänker det är några aktivister som delat i skolor o dylika platser där det är lätt få många underskrifter från hjärntvättade yngre. Sen kan man givetvis undra vilka personer som finns bakom skrivaunder.com, för när det gäller flyktingar så finns alltid folk som är som religiösa fanatiker och tar till vilka metoder som helst, vem granskar dem? När t.o.m myndigheter förvanskar frågor inom detta område!
Det är även väldigt lätt svara på frågan, "ska vi ta emot flyktingar" men ifall den löd "kan du ta in folk i ditt hem, försörja och betala med dina egna pengar" då blev nog svaret lite annorlunda.
En annan grej som också går att fuska med i dessa petitioner är att skapa massa tillfälliga e-postadresser o på så sätt få mängder med falska underskrifter, har själv testat så jag vet att det fungerar, dock hade jag inte samvete till fler än fem st :)
Bästa hälsningar
Per Öst