För ett värdigt boendealternativ åt de hemlösa romerna i Malmö!


Gäst

/ #87

2015-10-28 10:36


Jag trodde Sverige var ett fredligt land och alla kunde leva tillsammans tänk att Svenskar kan åka utomlands och det är helt ok Svenskar tar efter utländsk matlagning och det är helt ok Svenskar tar efter utländska seder och bruk och det är helt ok Svenskar åker till annat land och adopterar barn "Svenska män åker till ett annat land köper sig en fru" och det är helt ok
Men när det gäller att hjälpa utländare annat folkslag andra kulturer och ge dem ett boende och ett skydd i Sverige är svårt då skyndar "alla" Svenskar hissa Svenska flaggan och glömmer bort att alla härstammar från en annan del av landet eller värden ! Släkt Arvet går långt bak i generationers led samer romer valloner indianer ! Svenskar som flydde till USA under krigstider och fattiga tider i Sverige Norge Finland de tog sina möbler och packade det viktigaste i kofferten reste genom land och rike till frihet och rikedom den händelsen har den yngre generationen som växt upp nu glömt förträngt eller inte ens läst om i skolan.
Kommuner Politiker mm bör kunna ge dessa utländska flyktingar Svenska uteliggare ett boende i Sverige här som så många kvarter hus hyreshus stugor står tomma och ödelagda på grund av ingen Svensk vill bo i dessa boenden ! Men det borde väl vara bättre att ha ett tak över huvudet tillsammans med sin familj och under ordnade förhållanden än att ligga på gatan i kloaktunnlar under broar med ett sjul omkring sig om ens det. Vi Svenskar har bättre lagar om djurhållning än att ta vara på människan och vårt eget folkslag. Varför är Svenskar så rädda att hjälpa stötta och vårda vårt eget kött och blod släkt familj i detta århundrande ? ? ?