Rädda Kullstabackens Fritidsområde

en stilla undran

/ #9 Det går utför

2015-02-14 10:24

Det är helt sjukt!! Kommunen har full insikt i bolaget (om de vill) eftersom att de äger del av bolaget.

I princip alla som besöker backen är missnöjd, I princip alla som åker längdskidorär missnöjd alla som är i området är missnöjda hur anläggningen sköts osv. osv. Pistmakinen är ett enda stort hopplock av reservdelar och knappt det, liften går på sista versen och är mycket dåligt skött.

Personalen som jobbar i backen är de otroligt synd om, de ska utföra en massa olika arbetsuppgifter som de alldrig gjort ellar har utbildnin för att utföra.

Alla dessa problem måste 90% av alla som jobbar på kommunen veta om, det finns ingen möjlighet för dom att inte höra det. Då är frågan om alla som jobbar inom kommunens väggar dels som tjänsteman/ kvinna, politiker eller personer som sitter i kommunstyrelsen vet om problemet VARFÖR HÄNDER DET INGET ??? pratar ni inte med varandra ???

Det är ju NI som ska stå först i ledet, det är ju ni som tagit beslutet att det ska vara så här. Ni har ju tagit ett beslut som ni tror är bra för kommunen. Men om ni hör att alla är missnöjda med beslutet ni tagit måste ni ju göra något åt det, då verkar ni ju ha tagit ett dåligt beslut och måste väl försöka göra det bästa av saken eller ... är det inte så?  man kan inte bara försöka tysta ner hela skiten.

Är ni nöjda så sitt kvar i era stolar och fortsätt prata med varandra, Ni kan väl försöka få någon som kan läsa vad som står i kontraktet mellan Er och Elefantberget och verkligen se om det överensstämmer med verkligheten.

Är det verkligen som Gun säger att hon tycker Elefantberget sköter sig bra, att kontraktet efterföljs och kommunen kan inte göra något. Sedan rekomenderar jag kommunen att köpa in en flistugg kanske det går att få ut lite energi ur stubbarna som står kvar uppe på berget.