Vi säger NEJ till Regeringens erkännande av Palestina som stat!

Gäst

/ #78 Israel & alla judar är i mitt hjärta

2014-11-03 23:38

Årets nya regering vet inte vad den gör. Saknar insikt och kunskap hur det egenligen ligger till utan tror på dem som skriker högst. 

Vi andra läser andra medier --- Israel i krig signalerar och beskyddar befolkningen på motsatta sidan genom förvarningar innan ett vapen skickas iväg för att slå ut motståndarens vapen. Israel ser till att förnödenheter kommer in kontinueligt men det står inte i de svenska tidningarna - varför?

Hamas och deras vapenvänner, å andra sidan skyddar sina vapen med barn, kvinnor och gamlingar, sätter upp Naziflaggan, ljuger för läkare så att Israel får skulden, ställer kanonerna på skolor, äldreboende, vid sjukhus osv 

Araberna själva vill inte ha denna grupp inom deras egna länder varpå de är kvar i sk Palestina  -- men egenligen menas Gaza-remsan och stora delar i Israel. Gränserna är hårdast mot de andra Arabländerna såsom Egypten. 

Att erkänna Hamas och deras likar är att ge en signal till ISis att det är okej att mörda alla Kristna, Judar, Homosexuella m fl. våldta alla som inte tillhör den rätta läran eller inte följer den enligt deras syn, tortera och sprätta upp dem som svenskarna gjorde i gången tid. Att det är tillåtet att döda alla flickor som råkar bli kära i en kille innan föräldrar har sagt sitt eller endast pratat med någon i det motsatta könet som inte är närmast släkting, fast FN har sagt annorlunda i barnkonventionen osv,  Med andra ord så är terorister från den muslimska världen okej --- så då blir väl även tallibaner okej enligt er --Löfven??

Hur ska vi kunna förbättra en värld om flickor inte får utvecklas genom ex gå i skola, ta egna beslut, känna frihet. Det regeringen har godkänt står stick i stäv med det FN har gått i belsut om under Dag Hammarskölds tid nämligen om den enskilda människans rättigheter såsom egenvärde, att ta ansvar för den egna utvecklingen, att få tala öppet och tro på vad man vill mm. 

Snälla Israel, dess parlament och alla judar --- tro inte att alla i Sverige är lika knäppa som vår regering är (vi skäms). Många svenskar respekterar alla judar för vad ni har fått gå igenom i historien, för att ni är våra bröder i den tro vi har, för den fantaska krigsmoral ni har (bäst i världen enligt många höga militärer) och att ni står ut med så många falska påhopp utan grund och utan rättelser eller ursäkter.

Vi vet att den svenska journalistkår är förvriden eftersom de flesta är vänsterpartister eller socialdemokrater med vänstern i sitt hjärta - vi vet att någon objektiv syn får vi inte av dem. Men det finns några stycken som inte är det och de får jobba på mindre tidningar eller som frilansare -- deras artiklar är inte lätta att hitta och en bra objektiv syn är ännu svårare att få. 

Mvh en som röstade på Kristdemokraterna x3