Vi säger NEJ till Regeringens erkännande av Palestina som stat!


Gäst

#76

2014-11-03 10:06

Regeringen är ju helt korkade & okunniga om den korretkta historiska faktan i detta fall.. Att ta detta beslut utan inkludera hela riksdan, idioter!
percka

#77

2014-11-03 11:01

Nog nu, inga mer krig eller annat skit, Men så länge vi har USA mommer det alltid vara krig, om det är krig skapar dom krig

Gäst

#78 Israel & alla judar är i mitt hjärta

2014-11-03 23:38

Årets nya regering vet inte vad den gör. Saknar insikt och kunskap hur det egenligen ligger till utan tror på dem som skriker högst. 

Vi andra läser andra medier --- Israel i krig signalerar och beskyddar befolkningen på motsatta sidan genom förvarningar innan ett vapen skickas iväg för att slå ut motståndarens vapen. Israel ser till att förnödenheter kommer in kontinueligt men det står inte i de svenska tidningarna - varför?

Hamas och deras vapenvänner, å andra sidan skyddar sina vapen med barn, kvinnor och gamlingar, sätter upp Naziflaggan, ljuger för läkare så att Israel får skulden, ställer kanonerna på skolor, äldreboende, vid sjukhus osv 

Araberna själva vill inte ha denna grupp inom deras egna länder varpå de är kvar i sk Palestina  -- men egenligen menas Gaza-remsan och stora delar i Israel. Gränserna är hårdast mot de andra Arabländerna såsom Egypten. 

Att erkänna Hamas och deras likar är att ge en signal till ISis att det är okej att mörda alla Kristna, Judar, Homosexuella m fl. våldta alla som inte tillhör den rätta läran eller inte följer den enligt deras syn, tortera och sprätta upp dem som svenskarna gjorde i gången tid. Att det är tillåtet att döda alla flickor som råkar bli kära i en kille innan föräldrar har sagt sitt eller endast pratat med någon i det motsatta könet som inte är närmast släkting, fast FN har sagt annorlunda i barnkonventionen osv,  Med andra ord så är terorister från den muslimska världen okej --- så då blir väl även tallibaner okej enligt er --Löfven??

Hur ska vi kunna förbättra en värld om flickor inte får utvecklas genom ex gå i skola, ta egna beslut, känna frihet. Det regeringen har godkänt står stick i stäv med det FN har gått i belsut om under Dag Hammarskölds tid nämligen om den enskilda människans rättigheter såsom egenvärde, att ta ansvar för den egna utvecklingen, att få tala öppet och tro på vad man vill mm. 

Snälla Israel, dess parlament och alla judar --- tro inte att alla i Sverige är lika knäppa som vår regering är (vi skäms). Många svenskar respekterar alla judar för vad ni har fått gå igenom i historien, för att ni är våra bröder i den tro vi har, för den fantaska krigsmoral ni har (bäst i världen enligt många höga militärer) och att ni står ut med så många falska påhopp utan grund och utan rättelser eller ursäkter.

Vi vet att den svenska journalistkår är förvriden eftersom de flesta är vänsterpartister eller socialdemokrater med vänstern i sitt hjärta - vi vet att någon objektiv syn får vi inte av dem. Men det finns några stycken som inte är det och de får jobba på mindre tidningar eller som frilansare -- deras artiklar är inte lätta att hitta och en bra objektiv syn är ännu svårare att få. 

Mvh en som röstade på Kristdemokraterna x3


Gäst

#79

2014-11-03 23:57

Takk for at noen reagerer på dette og setter igang denne underskriftskampanjen!
Det er helt uforståelig at Sverige anerkjenner et land med terrorist-regjering. Tokigt! FN terroristforklarer Hamas. Vad tänker S på? De kan umulig ha tänkt på konsekvensene av dette.
curtanders
Gäst

#80

2014-11-04 08:00

En nations mål att utrota en annan gör att det är omöjligt att erkänna denna nation.
Denna inställnimg måste OFFICIELLT upprivas och förbli så under längre tid. Det räcker inte med ord, det måste bekräftas med HANDLING!


Gäst

#81

2014-11-04 13:50

Nej till en Palestinsk stat!! Palestinierna säger ju själva att de trivs bättre i Israel än i arabländerna. Varför ska man då erkänna Palestina som stat? Det vore en ren skam om Sverige skulle erkänna en terrorist stat led av Hamas och kompani!!

Gäst

#82

2014-11-08 12:40

Det finns inga grunder för detta "beslut" att erkänna palestina som stat. Inte juridiskt,folkrättsligt,etiskt,moraliskt,politiskt eller utrikespolitiskt. Det enda beslutet gör är förlöjliga Sverige och stödja en terroristorganisation. Förlåt Israel för vår "regerings" agerande, de för INTE vår talan.

Gäst

#83

2014-11-10 09:29

Dear Mr. Precident Benjamin Netanyahu ! Tear the wall , never fight back , integrate, reconcile , build a united Israel to all nations , release doves of peace , the olive branch in its beak , stretching out hands to peace. Show what the Israelis want they whant peace , stand upp for youre view, and orders , laws and equality democracy and respect for the Land of Israel , alie with your neighbors for respet for oneanother give peace and stability in the region. Safe Trade, safe inovation , safe medical care, safe schools , security and infrastructure, building an Interracial society united under the same values, the same flag. Stretch out your hands , and offer participation in Jehovah's rich blessings. Whit jerusalem as the capital city of Isael!It u cant say it to the world let me say it, u are a hero in oure time. Do this and peace shall not whait.

Gäst

#84

2014-11-10 12:40

I feel shame as swedish. I didnt vote on this stupid politicians, but we get the politicians we deserve. Just sad you get affected of that. Big sorry!

Gäst

#85

2014-11-14 22:23

Israel är Guds egendomsland judarna eller Israeelerna om ni så vill är Guds egendomsfolk.Palestina är en del av Israel som är ockuperad av araber som kallar sig Palestinier.Summan och kontentan av detta är.Palestina är ingen Stat.Vi i Sverige lever i ett mycket farligt läge om Gud tar sin hand från vårat land.Gud låter sig inte gäckas,det skall kommas ihåg.

Gäst

#86

2014-11-16 17:52

Det verkligt provocerande eller ogenomtänkta eller oturliga i bästa fall, i denna del av regeringsförklaringen var att den skedde på Yom Kippur, judarnas viktigaste helg, försoningsdagen. Mer olämpligt kunde det inte varit, också dagen för anfall mot Israel från Egypten och Syrien 1973 om jag förstått rätt. Om det var så, hoppas jag verkligen att inte regeringen signalerade en krigsförklaring, utan att det bara var otur och "dålig koll".

Gäst

#87

2014-11-23 23:50

Alldeles för tidigt och varför skall vi med vårt klena försvar reta de länder som kan hjälpa oss om vi får problem med öst eller med främlingsreligioner..

Denna post har tagits bort av sajtansvarig (Visa detaljer)

2015-04-23 14:34



Gäst

#89

2015-10-25 18:29

Först och främst det fanns aldrig en Palestina som en del av staten Israel. Palestina finns i Jordanien. Varför ska jag stödja en befolkning som endast har som värdegrund att förinta judar världen runt och i Israel? Nej aldrig Dock vill jag understryka här att jag stödjer inte SD och kommer aldrig att göra det.

Gäst

#90

2015-12-07 22:43

Det är ju sådant som händer med en maktgirig regering. Dom trampar snett direkt . Och att det styrande partiet med Stefan i spetsen låter det ske visa ju bara hur uppblåsta och präktiga dom är. Heter det inte tänk efter för. Fast vi skall väl inte belasta dom för det, de e ju inte deras starka sida. Bara att välja två stycken nickedockor i ett lite grönare parti  få vara med och styra. Nej det värkarsom om hela bestislådan har farit i golvet. Det enda dom kommer att lyckas riktigt bra med är att nästan gång det är val så får vi en ny regering.


Gäst

#91

2016-01-14 11:30

Ytterst bra initiativ.
Vi får hoppas att Fru Wallström kan entledigas från sitt uppdrag så fort som möjligt innan hon ställer vårt land än mer i dålig dager internationellt.
På något sätt måste vi återfå förtroende som ett land man kan räkna med.
Idag har hon gjort oss till åtlöje och då har vi inte tagit med vilket enormt lidande hennes agerande åsamkat så otroligt miljontals människor i Israel men även förlängt och intensifierat lidandet för de araber i Gaza som faktiskt är oskyldiga.
Fruktansvärt av en utrikesminister och den internationella enheten pratar knappt om annat än MW.
Det är nästan som isis och flyktingsituationen stannat upp på grund av hennes horribla uttalanden och ageranden.
Tack för ordet.
Med vänlig hälsning,
Brigitte Rieke

Gäst

#92

2016-01-14 12:10

Fru Wallstöm måste entledigas från sin post som utrikesminister permanent och fråntas all framtida politiskt arbete då hon är en katastrof och försätter landet i en sårbar situation.
Att hon utan att rådgöra med regeringen finansierar med skattepengar terrorister som Hamas och Abbas är kriminellt hur man än vrider på problemet och Fru Wallström borde göras personligt ansvarig för detta tillsammans med hennes chef Herr Löven!
Snarast möjligt måste hon dock bort från sitt nuvarande uppdrag och omgående bör hon utredas för nationellt och internationellt brottsligt agerande !

Gäst

#93

2016-01-16 15:41

För att jag som svensk medborgare inte kan stå bakom en så omdömeslös regerings o utrikesministers handlande o beslut gällande nationen Israel, den enda demokratin i Mellanöstern o det judiska folket, oavsett nationalitet.

Gäst

#94

2016-01-21 14:16

för att judarna förtjänar en egen stat där de kan känna sig säkra. Ifall det skulle bli en två statslösning på problemet där nere så kommer araberna att försöka att bygga en bas där nere för att utrota judar eftersom de har haft propaganda sedan de var barn att judarna är deras största fiende. Kolla bara i syrien vad som händer med etnisk rensning av minoriter av olika slag och det finns palestiner och andra araber som är inblandade i de otäcka massakerna på dessa stackars minoriteter vilket inte är en positiv grupp att satsa på. Detta säger jag också som en kristen libanes som vet hur dessa människor fungerar. Kanske inte alla tänker likadant, men en stor del av denna gruppen tänker så där


Gäst

#95 Re:

2016-01-21 14:18

#93: -  

 Finns två demokratier faktiskt i området. Grannlandet Libanon                                                                                                                                               


Gäst

#96

2016-02-27 21:01

Ren galenskap att vilja ha ytterligare ett odemokratiskt sexistiskt islamistiskt land.

Det behövs inte fler av dessa länder snarare mindre. Nummer 1 på deras sjuka agenda är att få bort Israel och judarna, det folk som lyckats skapa Mellanösterns enda demokrat.

Sveriges regering är naiva idioter när det gäller detta.

Gäst

#97

2016-09-14 04:48

Jag skriver under därför att det är helt fel att Svenska regeringen ska gå ut med ett sånt beslut! Hellre ett stöd till Israel som är den enda demokratin i området!!! Alla hoppar på Israel, men vilket land skulle inte försvara sig mot attacker utifrån eller inifrån? Det finns många andra anledningar att inte stödja en "palestinsk" stat. Dela inte upp Israels land än en gång! Dess forna område sträckte sig långt utöver de gränser som är satta idag!

Gäst

#98

2016-10-13 08:23

Palestina är ingen stat har aldrig varit nån stakommer heller aldrig att bli! Israel utsätts dagligen för attacker från dess terrorister.


Gäst

#99

2016-10-13 13:04

Stödjer inte en terroriststat jag. Kommer aldrig axeptera att regeringen gör sådana saker över våra vetskap. *Detta är inte Svenskt att stödja mördare mm


Gäst

#100

2016-10-14 07:30

Mkt enkelt Hamas är stämplade som terroristorganisation av FN och vill utplåna Israel den enda demokratin i hela mellan östern.