DISKRIMINERING AV SVENSKA FOLKET MÅSTE UPPHÖRA OMEDELBART

CG

/ #112

2014-01-09 21:41

Istället för att sitta och lipa över invandrarna kanske smygnassarna här borde få tummen ur röven och skaffa sig ett jobb så att de också får råd att köpa roliga saker, för jag betvivlar helt på att de bidrar till skattekassan.

Synonymt med kommentatorer som man ser här brukar normalt vara individer som sitter med röven parkerad i en soffa framför dumburken/datorn/spelkonsollen på dagarna, lyfter bidrag av olika slag och beklagar sig för allt och alla över att invandrare snor alla jobben de själva egentligen aldrig skulle orka söka ändå för att det är jobbigt att jobba.
Något annat dessa "Äkta Svenskar" brukar, och uppenbarligen verkar, ha gemensamt är att få av dem verkar bry sig tillräckligt mycket om landet Sverige för att orka lära sig stava eller använda proper svenska. Ni både stavar och skriver som idioter.

Lyckligtvis finns det dock en liten klick här som faktiskt har begåvats med en hjärna, och tar sig mödan att kolla upp lite fakta hos myndigheter som faktiskt har lite koll på hur det fungerar i verkligheten, till skillnad från diverse nassesidor där källfaktan lyser med sin frånvaro alt heter något i typ med "jag har en kompis vars kusin hörde att någon sagt att...".
Eloge till den klicken som visar att det fortfarande finns intelligent liv i det svenska samhället.

För er andra föreslår jag att ni läser igenom inlägg #31 med tillhörande länk där verkligheten beskrivs närmare.
Jag vet, det är mycket text(det står på svenska), och få bilder, men de få av er som fixar det kanske tom ökar sin attraktivitet på arbetsmarknaden istället för att framstå som imbeciller...