Folkomröstning om invandring

Isabell

/ #297 Tråkig inställning

2013-10-15 08:32

#7: sixcats - Ämne

Stöld, misshandel och trakassering utförs lika många gånger av svenskar. Tråkigt att just du blivit utsatt för detta, men i min mening kanske inte så konstigt med tanke på din inställning till invandringen och människor med annat ursprung. Sverige som alla andra länder tillhör den jord vi lever på och tillhör därför ALLA som där lever.

Jag blir rädd när jag gång på gång upptäcker trådar på internet där rasistiska kommentarer flödar. Människor flyr från krig de själva inte valt att ta del av. Tvingas lämna sina hem i hopp om en bättre framtid för sina barn. Skulle inte ni göra samma sak? Det ännu tråkigare är det som sker när de kommer till Sverige och många gånger möts av rasism. Hjälp de istället att komma in i samhället, visa vilket bra land Sverige är och hur vi lever här. Här är man trygg och här har man alla möjligheter att leva ett bra liv. Det tycker jag är vår plikt som värd när någon ny flyttar in.

I utbyte får vi ta del av en kultur som skiljer sig från den vi är uppvuxna med. Både lärorikt och intressant och hör enligt mig till allmänbildning. Vem vill inte ta del av jordens alla hörn? Kära trångsynta svensk, det finns en värld bortom barrskog och falukorv!