FyrverkeriBegränsningar


Gäst

/ #135

2013-10-01 23:55

Det är hög tid att stoppa detta djurplågeri nu!
Om det inte är nog med hur djuren, både vilda och tama, mår så är det skadligt för miljön och farligt för de som använder det.
Utöver det så är det varje år, under flera veckors tid en massa ungdomar som, trots att det är olagligt, smäller en massa vilket kan göra vem som helst tokig. Har man då dessutom en hund som bokstavligt talat är livrädd och får panik, som det är en kamp att få ut då hunden är rädd att det ska börja smälla när man är ute - då är det riktigt vidrigt. När rädslan håller i sig i veckor och det äntligen börjar bli bättre, bara för att börja om på ruta ett när det kommer några olagliga smällar, när det tar månader att få tillbaka den hund som älskar att vara ute och gå - då känns det hopplöst! Att polisen inte gör något nämnvärt för att få stopp på det hjälper inte heller direkt.
Tyvärr så hjälper det inte att droga hunden, eller resa bort för smällandet pågår inte bara på nyårsafton - det börjar senast i mitten av december och slutar tidigast i slutet av januari… Hjälp oss att få stopp på det hör eländet, en gång för alla - för allas skull!