Folkomröstning om invandring

Svenskhet utan rasism

/ #201 Äckliga jävla svin!!!

2013-05-18 13:04

Ni alla som skriver på det här ni är inga demokrati älskare bara gamla hederliga nationalister som vill rensa Sverige från ras orenheter. Varför skall ni gömma er bakom demokrati när det ända ni vill är att avskaffa den och förbjuda alla oliktänkande.

Jag tycker om många delar av svensk kultur som innehåller ett visst mått av frihet och acceptans. Men det finns en del av den som bara består av äcklig vidrig främlings fientlig het och det är den ni representerar. Jag hade varit bered att ta till vapen och döda er bara för att rädda det Sverige vi känner från att förvandlas till någon fascist diktatur med gestapo poliser i varje gathörn och stöveltramp som ekar på gatorna.

Själv är jag uppvuxen på Gotlands landsbygd långt ifrån allt man kan kalla mångkultur efter som det är en plats där det bara bor svenskar men sedan fem år bor jag i Malmö och jobbar i Rosengård. Här möter jag mångkultur och invandrare varje dag och jag har aldrig lyckats se problemen med invandringen. På något sätt värkar det vara en liten grupp nazister från Sveriges landsbygd som utan att ha träffat en människa från ett annat land ändå vet allt om ”invandrar problemen”