Stoppa live strip klubb i särna

Guest
Gäst

/ #19 Re: Lider med Särnaborna

2011-02-21 21:25

#7: Marie - Lider med Särnaborna 

 Troligen lider du mest själv!

Du vet heller inget om vad du pratar om!!! Skäms du själv av vad du gör eller om dina egna fantasier? Du ser varken in genom väggen eller hur, men du kanske fantiserar om vad som händer där bakom? Det är bara en strip klubb inget annat! Men du kanske oroar dig om att din man skall stanna till där för att du inte tillfredställer honom ? Troloigen är det varför du tittar ner på detta ställe!

Varför tycker du det är äckligt, du gör ju det själv hemma! Tänk på alla som är äldre och hemma, som inte tar sig någonstans. Tror säkert att det också finns en massa kvinnor som är ensamma, som inte kommer ut, och saknar både det ena och det andra! Varför skall det kallas för något snuskigt? Det har funnits i ca 600 år!

Ni fördömer något som både fattas och som kan vara en positiv del av vårt leverne.

Sex är inte snuskigt. Sex kan också vara en form av konst, Man behöver inte tänka på att det bara är sex! Knulla eller intima sexlekar..Tror säkert att er egen fantasi rullar på när ni ser denna skylt, men måste kalla det för snusk! Samma sak gäller både nudister, nakenbad, och allt annat som finns omkring oss.. Var medmänniskor, tänk på alla som är ensamma, som inte har en scans att finna denna känsla, att se och behagas av vad det andra könet kan ge? Du som har allt detta kan bara passera och inte bekymra dig, på samma sätt som på en TV, Bara att knäppa av eller byta kanal. Men ni skall alltid klaga och bekymra er bara för att ni har dessa möjligheter som inte andra medmänniskor har. Hur mycket skadar egentligen denna skylt er? Jag tycker att ett hus som inte underhålls eller som är fult och omålat ser värre ut.. Besöker ej denna club. Men bryr mej heller inte.. Var glad att någon drar pengar till er lilla pytteort...ock sluta klaga...

BB