Folkomröstning om invandring

sixcats
Gäst

/ #7 Ämne

2013-03-18 04:27

Det finns ju inget annat att göra för att möjligen få stopp på denna invasion och få ut alla dessa ej önskvärda personer och så småningom ta tillbaka vårt land. Har vid flera tillfällen blivit berikad..

1.Misshandel (blev inslängd i hiss av två jugoslaviska flickor - polisanmält.

2.Fickstöld, polisanmält, förövaren en förmodligen polsk(eller ngt liknande) äldre kvinna.
3.Fickstöld ur handväska. Ngn sorts östeuropeisk man eller liknande med medföljande liten ca 3årig dotter. Polisanmält.
4. Trakasserad av ett gäng invandrarkillar både på väg mot stan från Rosengård och till stan. Den utländska kvinnliga chauffören hejade på killarna och slängde av mig.(2 resor eftersom jag blev avslängd en gång) samt ut från stan. (Jag tar nämligen inte emot vad som helst av såna snorungar). Sammanlagt 3 turer. Poliserna körde mig sedan hem och uppmanade mig att flytta men det är inte så lätt när man är ensam, och det kostar en massa pengar. Anmält till Skånetrafiken. Det var mycket ej uttalbara ord jag fick mig till livs. Jag skrädde ej heller orden. Polisanmält och Skånetrafiken
5. Vid minst tre tillfällen incidenter på andra bussar. Anmält åtminstone 2 av dem till Skånetrafiken.
6. Skulle tvingas in till en slöjförsedd "sköterska" för provtagning på vårdcentralen Fosietorp. Det finns nämligen två som tar prover och jag ville ha den svenska så jag vägrade och då kom en annan sköterska utfarande och läxade upp mig som en skolflicka (jag är numera 82 år). Det var i väntrummet.
6.Dessutom minst två incidenter inne på Netto. Det var araber som trängde sig före och inte ville bli tillrättavisade av en kvinna, dessutom svensk och även pensionär.
7. Trakassering på Nettos bilparkering utanför Tornfalken av elever från ngn skola, antingen den Internationella skolan i Söderkulla eller någon i Lindängen. Anmälde till int skolan.
7. Trakasserad och hotad av en förmodligen jugoslavisk anställd man på Ica i Hermodsdal när jag efterlyste en svensk att få prata med. Anmälde till butiken.