GE DEN SVENSKA VARGEN EN CHANS

Kontakta namninsamlingens skapare

Diskussionsämnet har skapats automatiskt av petition GE DEN SVENSKA VARGEN EN CHANS.


Gäst

Måste finnas ett FÖRBUD !
INGET DJUR SKA JAGAS/ SKJUTAS
VID HÖGDRÄKTIGHET ETT TOTALFÖRBUD
ALL JAKT PÅ VARG MÅSTE UPPHÖRA !!

Gäst

jAG OCH MÅNGA MED MIG KOMMER DEFENTIVT INTE ATT RENKÖTT. äR DET NÅGON SOM VET OM DET HAR SKETT EN POLISANMÄLAN PÅ JÄGARNA SOM SKJÖT DEN HÖGDRÄKTIGA HONAN OCGH MAKEN OM INTE SÅ ÄR DET NOG DAGS ATT GÖRA DET-

Gäst

Alla djur har rätt att finnas till och ha sitt naturliga liv. :)

Gäst

Vargen skall bara ingå i den Svenska faunan.

Gäst

Vi måste bevara våran fauna och bevara rovdjur, vi kan inte bara låta den värsta förstöraren, förgöraren och mördaren härja i naturen, dvs säga Människan, roten till all ondska i världen.

Gäst

Bra att den görs och att initiativ har tagits!
Birgitte

Gäst

Lagen säger att djuren inte ska utsättas för lidande och smärta men det är just det som händer. Vi har filmer som visar sanningar som många inte tror existerar i Sverige. Gissa tre gånger vad jag skulle göra om jag vore gud?

Gäst

Legaliserat djurplågeri. Djurskyddslagar ska väl gälla ALLA djur?!!

Gäst

Naturligtvis har våra rovdjur rätt att få leva och det är viktigt att friska djur får komma hit så att det inte blir inavel.Vi människor är välldigt snabba på att utrota dom djur m.m.som "vi"anser inte passar in i "vårt"samhälle och våra liv.Det enda vi människor gör är att vi förstör för alla våra djur,växter och för andra människor.Vilken rätt har vi att bestämma vilka som ska få leva på vår jord????Alla djur,människor och växter behövs för att vår jord ska må bra och kunna fungera.Vargen och våra andra rovdjur är inga onda djur som kastar sej över alla människor.Dom anfaller när dom är trängda eller hotade medans vi dödar för nöjes skull och för att våra rovdjur tar våra älgar och rådjur som jägarna anser är deras byte.Om våra rovdjur får finnas kvar kommer dom att sköta så att antalet av älg,rådjur m.m.hålls på en rimlig nivå.

Gäst

#110 Jag heter Yvonne som skrev 109.Gäst

TOTALFÖRBUD ATT JAGA OCH SKJUTA!

Gäst

ETT TOTALFÖRBUD!!

Gäst

Lämna vargarna i fred!

Gäst

Låt vargen förbli kvar i vår Svenska fauna, stoppa utrotningen av våra rovdjur som hör hemma i skogen, det är inte vi människor som ska regera där!

Gäst

Var snälla och plocka hem era bortsprungna Förvildade Jakthundar för de dödar allt levande i skogen liksom deras "hussar" mördar vargarna, systematiskt!

Gäst

stop à la chasse aux loups

Gäst

Svensk natur behöver livskraftig mångfald! Vargen är och skall vara en del av denna mångfald!

Gäst

Som vargfrågan och andra djurskyddsärenden behandlas av svenska myndigheter bör vi nog sluta slå oss för bröstet och tala om hur bra djurskyddslagar vi har. Vad hjälper lagar när brott emot dem inte får någon påföljd??

Gäst

Stoppa jakten på varg!

Gäst

set them free !!!!!!

Gäst

Viktigt för hela ekosystemet att vi visar respekt för andra arter!
Carina

#122 Re:


#6: jävla djur -

Att skriva ngt så korkat visar bara på vilken intelligensnivå du står på. Låt vargen etablera sig som den ska, dvs stora flockar så kommer en naturlig selektion ske av byten (endast de svagaste) vilket även i sin tur kommer leda till en betydligt bättre ordning ute i naturen både vad gäller andra rovdjur samt klövdjuren och inte att glömma vildsvinen. I min släkt är vi samer, ej renägande. Vargen har sin rättighet att få etablera sig där den hör hemma, dvs i vår fjällvärld. Vi har stora nationalparker, varför ska dessa vara renbetesområden? Det är inte meningen att 52% av Sveriges yta är renskötselområde, vilket i sin tur innebär vargförbud!


Gäst

Vi har ett ansvar mot våra barn o barnbarn att värna om vargen!!!!

Gäst

Länge leve den svenska vargen
DemonAnka

#125 Kämpa på


Kör denna "skrivunder" ett par månader till så har ni snart 1500 underskrifter. Tillåt mig småle.