Stoppa kommunens förbud mot 4-taktare i Nedsjöarna (Hindås/Bollebygd)

Kontakta namninsamlingens skapare

Beslut ifrån Länsstyrelsen idag 2024-04-23 gällande Nedsjöarna

2024-04-23 12:34:35

Hej allesammans!

Som ni alla kanske känner till så svängde kommunen i frågan förra sommaren och ändrade sitt förslag till länsstyrelsen (dvs från att förbjuda alla typer av fosildrivna båtmotorer till att inte förbjuda 4-taktsmotorer). Anledningen till att man ändrade sitt förslag till länsstyrelsen var mycket pga opinion (så som denna namninsamling). Jag vill därför rikta ett stort tack till alla er som gjort er åsikt hörd genom denna namninsamling.

Idag, den 23/4 2024 kom så äntligen beslutet ifrån länsstyrelsen som vi alla har väntat på: det blir inget förbud mot 4-taktsmotorer på Nedsjöarna i Hindås/Bollebygd! :-) 

För den som vill gå in och se/läsa hela beslutet så finns det att se/ladda ner här: https://filskick.lansstyrelsen.se/message/bFpUdbcNstv3E65iZLXhp9

Mvh Andreas


Andreas

Bestridande gällande kommunens förslag

2023-06-09 09:49:16

Hej!

Jag vill börja med att tacka alla som engagerat sig och skrivit under denna insamling. Efter 7 dygn och 403 namn insamlade skickar jag in denna namninsamling ihop med ett skriftligt bestridande till Länsstyrelsen. Namninsamlingen fortsätter och jag hoppas vi kan få in ytterligare namn om det nu kommer att behövas längre fram i processen. Jag kommer att uppdatera er när det händer något nytt i denna process som är av vikt för er, t.ex nytt förslag eller beslut.

Återigen, Stort tack för din insatts!


Andreas



Dela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.



Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...