Stoppa de gigantiska stödpaketen – vi har inte råd!

Kontakta namninsamlingens skapare

NU MÅSTE DU – JA JUST DU – SPRIDA DETTA BUDSKAP. DELA. DELA. DELA.

2020-12-02 09:15:58

Minns någon Michael Rawlinson, som skandaliserades med falska anklagelser, drabbades mystiskt och lägligt av en mördarbakterieinfektion och sedan avled 2018, efter att ha blivit frikänd på alla punkter av en oberoende utredning?

 Med förflutet som kustjägare och officer hade Michael fått uppdraget att som chef för EU:s kriminalunderrättelsetjänst i Kosovo, utreda korruptionsanklagelser mot två höga italienska domare. Denna utredning saboterades totalt när man på beslut från åklagaren Danilo Ceccarelli gjorde inbrott i hans säkerhetsskåp, där känsliga handlingar förvarades, som i orätta händer kunde betyda människors död. Ceccarelli fick mycket hård kritik för detta, men slapp fängelse. Han förklarades dock som totalt olämplig att någonsin erhålla befattningar inom Unionen. 

Det här inleddes 2015 och har puttrat på sedan dess. Men nu har Ceccarelli fått ett nytt toppjobb av EU-byråkratin. För så fungerar det där. Den italienska maffian styr stora delar av Italien, och Italien styr stora delar av EU, nu när Merkel och Macron har fattat att Euron står och faller med italienarna.Om det är någon som inbillar sig att den här historien är ett engångsfall, tänk om. Våra nästan 300 mdr kronor kommer tippas rakt i gapet på hungriga Camorra- och Maffia-familjer och deras skyddslingar. Men vad spelar det för roll, Löfven? Bara du får sitta kvar? 

Vår svenska skurkregim har arbetat hårt här hemma för att göra sig förtjänt av detta epitet. Genom EU får man nu möjlighet att korrumpera sig även i lag med paneuropeisk organiserad kriminalitet, där ordet 'gäng' inte räcker till. Vi ska se de 300 miljarderna som en första avbetalning i den amorteringsplanen. Såvida nu inte folk plötsligt vaknar och inser vad som är i görningen och säger ifrån – vi kan fortfarande säga nej.

TIDEN ÄR KNAPP. MEN DET GÅR, OM ALLA HJÄLPER TILL.


 

Magnus Stenlund, författare och kreditanalytiker, suntfornuft.space

Hjälpt till att hitta EU-paketets viktigaste nejsägare! De behövs i studion på Exakt24

2020-10-06 13:29:57

Det är kav lugnt om EU-paketet medan tiden rinner iväg. Regeringen på väg at defilera i mål med sitt mest folkföraktande projekt hittills. Jag har varit i kontakt med flera prominenta motståndare, och bett dem ställa upp i intervju i Exakt24. Men än så länge tror de tydligen att det är smartare att försöka övertala sina lika prominenta vänner, om att byta fot.

Det är en baklängesstrategi jag redan nu kan säga inte kommer fungera. För att få andra att ställa upp måste man själv ta det avgörande steget och visa hur viktigt man tycker att det här är. Alla vet att det innebär en risk att sticka ut hakan. Alla vet att man riskerar etablissemangets hat. Om du inte själv väljer att bränna dina skepp, så sänder du signaler till dina vänner som säger: stå kvar du också, viktigare att skydda sin egen stjärt än att stå upp för helheten.

Ni som vet någon som just nu står och vacklar. Sätt press på dem! Se till att de sätter sig i min studio på Exakt24. Anmäl intresse till min mail nedan. Vi behöver få fart på opinionen nu. Ett känt namn betyder mycket, ett par till, sen kan snöbollen vara igång. Utan en början kommer vi dock ingenstans alls.

 

Magnus Stenlund

magnus.stenlund@slottsan.se


Magnus Stenlund, författare och kreditanalytiker, suntfornuft.space

Nu har detta tagit fart. Krav på folkomröstning nästa.

2020-08-28 10:00:32

Vi som vill att partierna ska röra på sig måste ge dem både piska och morot – och möjlighet att agera utan att förlora ansiktet. Hur de vrider och vänder sig är likgiltigt just nu, det är resultat vi vill ha. Därför vill jag tillägga här att när vi blivit tillräckligt många, 100.000, så är det naturliga steget att kräva en folkomröstning. Och det som då går att rösta om är förstås EU-paketet, som med all sannolikhet dessutom är olagligt. En sådan omröstning kommer utan minsta tvivel ge ett kraftfullt och nekande svar: svenska folket vill inte ha detta exempellöst vansinniga, exempellöst gigantiska och exempellöst hafsigt påkomna EU-paket. 

Kanske man inbillar sig att det går att krysta till alternativen, eller att strunta i resultatet. Men det kommer ju inte gå om majoriteten blir tillräckligt tydlig. Och det kommer den bli.


Magnus Stenlund, författare och kreditanalytiker, suntfornuft.space

EU:s paket kan fortfarande stoppas

2020-07-28 07:55:48

Nu ligger det i Riksdagen händer. Att Löfven sagt ja till både enorma stödpaket för att stötta euron och till EU:s principiella beskattningsrätt är obegripligt, eftersom han förmodas företräda svenska folket och sina väljare. Icke desto mindre är detta hur han har handlat och nu vill hans minoritetsregering förstås driva igenom detta i Riksdagen.

Men S+Mp är trots allt bara en minoritetsregering med ytterst svagt och bräckligt stöd. Kommer oppositionen SD+M+KD säga nej? Det är ett måste. Och vill verkligen Löfvens stödpartier göra gemensam sak med honom och ta på sig ansvaret för att stänga dörren för ett möjligt utträde ur EU? C, L och V måste talas till rätta, den som säger ja kommer aldrig mer kunna svära sig fri från de framtida problem som detta kan leda till för Sverige.

För mer info: följ bloggen www.suntfornuft.space


Magnus Stenlund, författare och kreditanalytiker, suntfornuft.spaceDela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...