VIKTIGT! Stoppa obligatorisk public service-skatt!

Stoppa obligatorisk public service-skatt!

Riksdagens public service-kommitté har tittat på alternativ för statlig tv och radio. De har nu enats kring ett förslag som ska presenteras för regeringen.

Förslaget går ut på att ersätta den nuvarande licensavgiften med en obligatorisk skatt  per person(!)(!)  oavsett om Du har tv eller inte samt oavsett om Du tar del av utbudet.  Således kommer det numera inte vara möjligt att säga upp sin tv-licens om man inte är nöjd med utbudet eller ogillar den politiska vinklingen som genomsyrar hela public service.  Skatten kommer att bli drygt 1300 kronor per person och som vi alla vet höjs ju också skatterna regelbundet.

Om man inte har tv eller likande är man alltså ändå tvungen att betala en dyr skatt per person och år. Det går alltså inte att säga upp avgiften överhuvudtaget om man väljer att inte ha tv eller om tv; n under en längre tid skulle vara sönder eller likande situationer.

Svenska folket vill inte tvingas betala skatt för något som man inte vill ha! Detta är inte rimligt. Vad blir i så fall nästa steg? Skall man tvingas betala skatt för vad som helst som man absolut inte har och inte använder?

 Vi måste visa att vi inte accepterar att bli tvångsbeskattade för dessa /produkter /tjänster som vi inte använder. I public service uppdrag ingår det att vara opartiska - något som de bevisat att de inte är gång på gång.

Det är dags att vi visar våra politiker att vi inte accepterar det här! Skriv under den här petitionen och dela den till så många som möjligt så ser vi till att visa vad vi medborgare tycker inför omröstningen i riksdagen! Det är inte försent ännu att visa vad vi tycker.

 Tillsammans kan vi visa vad vi tycker  och förhoppningsvis nå fram. Tack för hjälpen med att kämpa tillsammans. Dela detta med så många Du kan, gärna också med dem som inte har tillgång till social medier.

 VIKTIGT TVÅNGSBESKATTNING accepteras inte. 

 Glöm inte bort att inkludera även den äldre generationen - man behöver inte ha facebook för att skriva på protestlistan. Sprid detta till så många Du kan.  Alla kan skriva och ringa och  kontakta riksdagen och kulturutskottet, skriv på denna lista, skriv egna brev till politiker med mera och visa att vi inte finner oss i att bli tvångbeskattade. Tack för hjälpen Ni alla.