Vi vill ha "Oumph!-låda" på menyn hos Max Hamburgare

När Max Hamburgare lanserade BBQ Sandwich jublade sveriges veganer. Under en tid fyllde denna pionjär flödena i varje grupp för vegansk mat på Facebook. När den värsta hypen hade lagt sig började en ny trend att spridas: någon hade kommit på idén att specialbeställa BBQ Pulled Oumph! i en låda tillsammans med crispy fries och äggfri majonäs. Sedan dess har många flockats till Max Hamburgare för att göra samma beställning. Dessvärre har vissa kunder blivit nekade detta. För andra, som har fått sin önskan igenom, har priset varierat kraftigt.

Vad vi vill ha är ett nytt veganskt alternativ på Max Hamburgares meny, nämligen en låda innehållande allting som ingår i ett BBQ Sandwich-mål (utom friscobröd): BBQ Pulled Oumph!, rödlök, isbergssallad, jalapeños, och äggfri majonnäs, samt crispy fries. Detta till ett rimligt och konsekvent pris.

Hörsamma vår önskan och vi kommer att ha ytterligare en anledning att äta på era restauranger och tycka om er ännu bättre än vi redan gör.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Johanna Sänd lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...