VI VILL BEHÅLLA GYMNASIEKORTEN I KGA

Alliansen har lagt fram ett förslag på att ta bort gymnasiekorten för alla som bor inom 6km eller mindre från möckeln. Det troliga är att dom även mäter dessa 6km fågelvägen och då blir det mer än 6km att gå eller cykla. Ett av argumenten dom använder sig av är att det enligt eleverna inte ska spela så stor roll om dom får gratis busskort. Jag menar på att studenterna knappt ens fått någon ordentlig information om detta och att dom inte ens har fått frågan ställd på ett ordentligt sätt.


Om vi kan visa på att det finns en stor del människor som visst är beroende och/eller gärna behåller sina busskort tills på fredag kan vi motbevisa de som påstått motsatsen och kanske hindra att förslaget går igenom.


Amina Fredriksson    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Amina Fredriksson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...