VI SOM VILL REKTOR JOHAN JOHANSSON NAMN SKA RENTVÅS

Karlskrona kommunledning, nu är det dags att ge före detta rektor Johan Johansson offentlig ursäkt, upprättelse, ekonomisk gottgörelse för kränkning och arbetsskada, som han utsattes för 2014!

Det finns inga alternativ till en förlikning, i den rättsprocess mellan Karlskrona kommun och dess rektor Johan, som aldrig inleddes men nu behöver få ett avslut!

Försäkringskassan har fastställt arbetsskada!

Kompensera oegentligheter gentemot Johan och andra inblandade!

Ge Johan skadestånd, gottgörelse och upprättelse!
Karlskrona kommunledning, kom till ett avslut i den här frågan genom att ansluta er till oss, Karlskrona-, Ronnebybor och personer från andra platser, som höjer våra röster för Johans upprättelse! Johan hamnade den 12 maj 2014 i en livsfarlig situation, en tragedi som kom till på grund av oförstånd hos en stressad och chockad kommunledning med personal som naivt nog sökte en syndabock. Det agerandet måste leda till att Johan, denne mycket omtyckte chef, arbetskamrat, medmänniska och familjefar, som utpekades offentligt och skuldbelades, nu efter de 5 år som gått, till sist ändå ges en offentlig ursäkt, upprättelse och gottgörelse!

SIGNERA OCH DELA!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Jenny Pettersson överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook