Vi kräver nedsatt hyra av Stena Fastigheter i Fisksätra

Sedan 5 år tillbaka bor vi alla i Fisksätra på en byggarbetsplats med renovering av lägenheter som orsakar höga ljudnivåer och störande byggtrafik inom bostadsområdet. Vi lever ständigt med tröttsamma och påfrestande buller.

Inomhusvärmen i lägenheterna fallerar höst och vår och de så kallade pluslägenheterna är fulla av fel och brister. Därtill upplever vi att hyresvärden saknar respekt för de boende på olika sätt, uppvisar en nonchalant attityd, ger minimal service och orsakar försumligheter som kan skapa ödesdigra konsekvenser för den enskilde hyresgästen.

Vi vill ha en hyresvärd som sätter sina hyresgästers trygghet och välmående i första hand. Som kompensation kräver vi 2 hyresfria månader samt oförändrad hyra under resterande byggperiod.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Lena Persson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...