Vi är emot personalnedskärningarna på Ellagårdsskolan

Under våren 2021 bestämdes det att en omorganisation skulle äga rum på Ellagårdsskolan. I omorganisationen så bestämdes även om personalnedskärningar. 

Vi som skriver under tycker nedskärningar på skolan är en dålig och kortsiktig strategi. Vi vill att nedskärningarna av personal stoppas och att barnen får den arbetsmiljö och det stöd de behöver. Vi är även oroliga för lärarnas och fritidspersonalens arbetsmiljö vilken kommer att försämras i och med omorganisationen och framförallt nedskärningarna.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Etienne Thessman lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )