Utvisa inte mormor!

Min gamla, sjuka och gravt dementa mormor Zegjine Xibri är 85 år gammal och ska tvångsutvisas. Vi hennes familj och nära vill förhindra det här. 

Mormor är så pass sjuk att hon måste ha dygnet runt vård på ett demensboende. Hon kan inte sköta sin egen hygien utan går ständigt runt i sin egen smuts. Hon kan inte ordna mat till sig själv, eller komma ihåg att äta. Hon vet inte var hon är, vilket datum det är, eller vilka personerna runt henne är. Hon är rymningsbenägen och blir lätt rädd och aggressiv mot folk hon känner sig hotad av. Hon kan inte överleva själv. 

Tills på lördagen den 29 juni är flygbiljetten bokad för mormor Zegjines resa till Albanien. I Albanien finns det ingen som tar emot henne. Hon kommer troligvis skrivas in på ett mentalsjukhus (då demensvård inte existerar i Albanien), och där kommer de hantera hennes aggressivitet med våld och övergrepp. 

SNÄLLA hjälp oss att förhindra den här tvångsutvisningen av vår mormor. Vi känner oss bakbundna och vet inte vad vi kan göra, förutom detta. SNÄLLA skriv under vår namninsamling och ge oss en chans. 

 


Alina Xibri Bintinger    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Alina Xibri Bintinger kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte ditt telefonnummer på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Jag ger Alina Xibri Bintinger tillåtelse att överlämna den information som jag lämnar på detta formulär till följande parter:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...