Upprop mot Uber/Bolt & taxi utan avtal

FFA - Föreningen för Förare på Arlanda, vänder sig till alla förare och åkare med taxilegitimation som trafikerar Arlanda. Föreningen har som ändamål att bedriva ideell verksamhet för att ta tillvara våra gemensamma intressen.

FFA vill uppmana alla, allmänheten som taxiförare, oavsett bolagstillhörighet, att skriva under denna petition. 

1. Varför tillåter det statliga affärsbolaget Swedavia, att utländska bolag, som inte betalar skatt i Sverige, att trafikera Arlanda mfl flygplatser runt om i Sverige? 

2. Dagligen är det 60-80 körningar där intet ont anande turister och affärsmän raggas upp av taxiförare utan Swedavia avtal inifrån terminalerna 2 & 5 samt Sky City på Arlanda flygplats. Taxinotor mellan 2.500-3.000 in till city är vanligt förekommande. 

Skriv under med namn, stad och e-post (mejladressen syns ej offentligt) eller helt anonymt genom att skriva dina initialer

Obs! Verifiera din underskrift genom att klicka på länken i bekräftelsemejlet som kommer till din inkorg.

Namninsamlingen kommer att presenteras till Swedavia, media och andra berörda parter. 


Föreningen för Förare på Arlanda    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Föreningen för Förare på Arlanda kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag ger Föreningen för Förare på Arlanda tillåtelse att överlämna den information som jag lämnar på detta formulär till följande parter:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...