Ta bort flexbussarna nu

Vi har hört om busschaufförer där dom ha åkt av vägen, inte hittat där dom ska plocka upp barn, kört iväg med barn i bussen som inte fått upp bältet sen lämnat på fel skola ja listan kan göras hur långt som helst.

Nu får det vara nog snart kommer det att ske en obehagligt olycka ´´må hoppas de aldrig händer´´ med något barn i sätet, kommunen och bolaget måste ta och fixa detta nu då många föräldrar är oroliga för sina barn att nåt ska hända på vägen. Sen 6 miljoner om året i 3 års tid =18 miljoner är väldigt mycket för såna dåliga chaufförer...

Så därför starta jag detta nu att Älmhults Kommun snarast plocka bort flexbussarna omedelbart och utan vidare betalning till bolaget för att lägga resten av pengarna på andra yrkeskunniga chaufförer som kan hitta och som kan få barn och föräldrar en trygg resa fram och tillbaka varje dag 


Thorbjörn Fransson    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Thorbjörn Fransson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...