Legalisera medicinsk cannabis nu!

Då läkemedelsverket systematiskt nekar licensansökningar för medicinsk cannabis och rättsväsendet systematiskt åtalar och fäller alla med det medicinska behovet för brott så försämras folkhälsan allt mer - och det går fort!

Med all den forskning som finns idag rörande medicinskt bruk av cannabis är det orimligt att inte se över lagstiftningen angående detta och helt legalisera medicinsk cannabis! Det finns egentligen inget belägg för att cannabis generellt ska vara olagligt men när det gäller det medicinska bruket är det bråttom att förändra situationen!

Det är viktigt att omgående legalisera medicinsk cannabis för att just nu pågår ett medicinskt förtryck av tusentals sjuka människor som lider svårt av olika sjukdomar som endast kan behandlas fullt ut med hjälp av medicinsk cannabis - vilket man förvägras. Istället tvingas man medicinera sig med morfin, opiater och andra substanser som gör mer skada än nytta och om man sen självmedicinerar med cannabis pga att det är det enda som faktiskt hjälper så blir man jagad av polis och åtalad som brottsling utan rätt till en försvarare om det går under ringa narkotikabrott.
Man hindrar alla dessa från att få möjligheten att leva ett drägligt liv och att kanske kunna ta sig tillbaka till arbetslivet. Idag är alla dessa tusentals individer dömda till ett liv av oavbrutet lidande.
Genom att förvägra människor den vård de behöver säger man egentligen att dessa människors liv och hälsa inte är lika mycket värt som alla andras.

Detta måste ändras omgående och därför är vi nu på gång med att försöka driva grupptalan mot svenska staten och genom att skriva under på denna namninsamling anmäler du din underskrift till denna grupptalan.


Therese Lagerqvist    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Therese Lagerqvist överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...