Stoppa utvisning för Bayarmaa och hennes familj đŸ™đŸ»SnĂ€lla lĂ€s och skriv under đŸ™đŸ»â™„ïž

72BC61EA-3D50-4B05-A8B5-F0C42170E1FF.jpegHej! Min kompis Àr i ett vÀldigt tragiskt lÀge just nu. Efter flera Är kÀmpande med migration och alla andra myndigheter fÄr inte hennes familj stanna kvar i Sverige. Dem Àr fyra stycken i familjen. Dotter pÄ 8 Är och pojke pÄ 3. Hennes dotter fick flera livsavgörande syndrom under Ären som gick. TyvÀrr sÄ tar inte Migrationsverket ingen hÀnsyn till att deras hemland har inte mediciner som Àr livsviktiga för flickan. Hemland skickat Àven intyg att dem vet ingeting om sjukdom hennes, och dem har inga lÀkemedel som anpassande för hennes mÄende. Mamman blir hemskickad först utan sin sambo och utan barn. Hon sitter i förvar och kan inget göra. Hon har inte trÀffat sin familj pÄ mÄnga veckor. BÄda hennes barn Àr födda i Sverige. Bima har haft tvÄ jobb innan hon blev hÀmtad av polis. Flickan har Russell-Sindrom, svÄra epilepsi anfall samt utvecklingsstörning. Efter att mamman blev skickad till förvar framför barn pÄverkar deras psyke. Skolan har skickat orosanmÀlan för att de Àr oroliga för flicka. LÀkare i Sverige skrivit Àven att hon kommer riskeras dö om hon inte fÄ den medicin hon fÄr. LÀget Àr kritiskt och flickan mÄr allt sÀmre.
BÄda förÀldrarna jobbat och betalt skatt. Alla intyg har vi som bevisar att det Àr stor risk för dem barn.
HjÀlp mig att hjÀlpa henne. Stoppa hennes utvisning och lÄta hennes familj vara hela i sverige,dem har inte gjort nÄnting kriminella hÀr i Sverige dem lÀr sig sprÄk jobbar som alla andra och försöker kÀmpa för sin dotter som Àr stor behov av vÄrd.

snĂ€lla skriv under och dela gĂ€rna â™„ïžđŸ™đŸ»


Kristina Sarapova    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv pÄ denna namninsamling

Genom att skriva under godkÀnner jag att Kristina Sarapova överlÀmnar min underskrift till dem som har makt över frÄgan.


ELLER

Du kommer att fÄ ett e-postmeddelande med en lÀnk för att bekrÀfta din underskrift. Vi ber dig att lÀgga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsÀndare, sÄ att du sÀkert fÄr vÄra utskick.

Observera att du inte kan bekrÀfta din underskrift genom att svara pÄ detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den hÀr namninsamlingen för 3000 mÀnniskor.

LĂ€s mer...

Facebook